Annette styler sommerens største trender

Rødt, rosa og denim er noe av det hotteste du bør ha i garderoben denne sesongen! Her er 5 antrekk til inspirasjon.

(Annonsørinnhold skrevet av Annette Haga)

Noen av de største trender for vår og sommer er fargene rosa og rødt, og gjerne en kombinasjon mellom det sporty og mer feminine. Hettegenser og sneakers, samt blomsterprint og volanger er hot denne sesongen, og av tilbehør er det spesielt belter, rumpetasker og fargede speilglass på brillene som gjelder.

Det danske klesmerket Just Female har lenge vært ett av mine favorittmerker. De er tidlig ute med trendene, og designer plagg som kombinerer herlig kvalitet med gode priser. Jeg elsker at plaggene ofte er minimalistiske med en liten twist!

Den nye «High Summer»-kolleksjonen er inspirert av blant annet Palm Spring festival, Coachella - noe som gjenspeiles i de uformelle, men samtidig feminine og luksuriøse plaggene. Kolleksjonen perfekt om du ønsker å «dress to impress», men samtidig har et ønske om å se avslappet og kul ut.

Her har jeg satt sammen fem antrekk basert på mine favoritter fra den nye vårkolleksjonen!

Jakke og skjørt – Just Female

MUST HAVE: Jeg absolutt elsker dette settet i rødt, semsket skinn. Dette antrekket er et skikkelig blikkfang! Knytedetaljene på skjørtet gir det lille ekstra, og det kan styles på utallige måter. Her valgte jeg å kombinere det med sort, men det hadde vært minst like kult sammen med beige sko eller en rosafarget genser til…

T-skjorte og kjole – Just Female

SPORTY CHIC: Jeg synes kombinasjonen med en pen maxikjole, t-skjorte og sneakers er så kul! Jeg elsker dette Magnolia-printet, og ved å style blomstermønster på denne måten får du med en gang litt mer attitude.

Kjole/kimono og skjørt – Just Female

PINK FEVER: Så må vi ikke glemme en annen av vårens største fargetrender… Nemlig rosa! Nyansen på dette skjørtet synes jeg er så fin, og her valgte jeg å style det med en romantisk kjole som kimono. Magnolia-printet er en av mine store favoritter fra denne kolleksjonen. Den søte kombinasjonen ble mer edgy sammen med et par boots og en crop top, og passer til mange anledninger.

Jakke, topp, jeans og rumpetaske – Just Female

DENIM ON DENIM: Åååh, jeg elsker når det er på tide å hente frem dongerijakka igjen! Nå har jeg fått meg en ny favoritt, nemlig denne modellen, i perfekt vask og med litt oversized fasong. Rumpetasken har gjort sitt comeback i år, og her valgte jeg å gå for et par sandaler til, noe som gjør looken litt mindre casual. Jeg synes dessuten at Magnolia-printet setter prikken over i-en!

Jumpsuit – Just Female

DRESS UP: Denne røde buksedressen er perfekt til finere anledninger der du både vil føle deg komfortabel og fresh. Den røde fargen er min favoritt, og skinnjakken synes jeg er med på å rocke opp antrekket.

Just Female sin «High Summer»-kolleksjon finnes både ute i butikk og på www.justfemale.no fra april. For mer inspirasjon kan du følge @justfemale på Instagram!