© Desiree Mattsson

Ayan Mou: – God research før ferien er helt essensielt!

Kvalitetstid med venner og familie, fint sommervær og god grillmat er noe av det Costumes covergirl Ayan Mou gleder seg til i sommer.

Ayan frontet Costumes Equality-prosjekt høsten 2022.

© Desiree Mattsson

Hva har vært høydepunktet så langt i karrieren?
– Høydepunktet så langt har helt klart vært å fronte Costume sitt Equality-prosjekt. I tillegg til at jeg fikk fronte med hele to cover, var det også et designsamarbeid med Plan. Jeg har også syntes det har vært utrolig morsomt å gjøre London fashion week da jeg virkelig har fått innsikt i hvordan livet som modell kan være, både på godt og vondt.

Hva gleder du deg mest til denne sommeren?
– Det jeg gleder meg mest til denne sommeren er å tilbringe masse tid med venner og familie, og det fine sommerværet. Følelsen av å være ferdig utdannet er veldig deilig. Jeg ser fram til hva mer livet har å by på, og gleder meg også til å fokusere mer på å jobbe som modell.

Hva liker du å spise / drikke / gjøre når det er sommer?
– På sommeren elsker jeg å spise grillmat og drikke en god og kald boba.

Covergirls: De norske superstjernene Dunia Dosh, Haddy Ceesay, Ayan Mou og Eliiza Kuol pryder et av COSTUMES tre sommer-spesial utgaver.

© Desiree Mattson

Hvordan var det på shoot med Costume?
– Å shoote med Costume teamet har jeg gjort en gang tidligere, så det var ingen spørsmål om denne shooten kom til å bli fantastisk eller ikke. Hver og en er så utrolig dyktig i jobben de gjør, og det er sluttresultatet et bevis på. Det har jo også vært en fryd å være på sett med mennesker som kun sprer latter, glede og herlighet og jeg er veldig takknemlig for at jeg har fått mulighet til å være en del av et så magisk team.

Hvilken look var din favoritt?
– Helt klart det gule bikini-settet. Sammensetningen av bikinien selv, solbrillene og smykkene var top notch.

Hva slags stil kjører du om sommeren?
– Jeg er glad i å kle meg etter hva som passer kroppen min best. Jeg elsker enkel bekledning, noe figurnært og pent. I sommer skal jeg faktisk utfordre meg selv med å kle meg mer fargerikt, haha!

Hva er ditt beste ferietips?
– God research før ferien er essensielt! Bli godt kjent med stedet du skal reise til i form av steder du kan besøke, attraksjoner, restauranter og aktiviteter!