ba&sh åpner butikk i Oslo
© ba&sh

ba&sh åpner butikk i Oslo

Endelig åpner en av våre franske favorittmerker butikk i hovedstaden!

Det franske kultmerket flytter inn i byen, og utvider sitt repertoar nå som de har åpnet ba&sh i Promenaden Fashion District midt i Oslo sentrum.

På kort tid har det franske merket markert seg på verdensbasis, og satser når for fullt i Skandinavia.

"Vi er veldig glade for at det er flere internasjonale merker som har valgt å åpne butikker i Oslo den siste tiden, og synes det er ekstra stas at de åpner to butikker samtidig," sier Annette Lund, CEO i Promenaden Fashion District i en pressemelding.

ba&sh har åpnet sin flaggskip-butikk på EGER i Øvre Slottsgate, og sin andre butikk på Steen&Strøm.

Bak merket står barndomsvenninnene Barbara Boccara og Sharon Krief. Designerduoen har holdt sammen siden 2003, med en ambisjon om å etablere et merke som kan tilby alt en kvinnegarderobe bør inneholde. DNA-et bærer et typisk parisisk preg med feminine og minimalistiske detaljer, som vi elsker.

"ba&sh er svært glade og stolte over å åpne sine første butikker i Norge. God kvalitet blandet med en chic og tidløs stil, er med på å skape en komfortabel og elegant garderobe. Etableringen i et marked som er i vekst gir oss også muligheten til å styrke vårt fotavtrykk i Skandinavia" sier Pierre-Arnaud Grenade, CEO i ba&sh.