Bli med bak kulissene hos Chanel

Bli med Costume backstage og besøk atelieret hvor Chanel's fantastiske Métiers d’Art kolleksjon lages for hånd.

Costume var på plass da den årlige Métiers d’Art visningen fant sted i Paris denne uken. Kolleksjonen ble først introdusert av Karl Lagerfeld i 2002, og er en hyllest til det fantastiske håndverket utført av de åtte kreative husene Chanel samarbeider med.

Det er alltid spenning og store forventninger knyttet til showet som blir avholdt i nye omgivelser hvert år. Denne gangen fant visningen sted på M19 som er Chanels nye hovedkvarter for Chanels håndverkere og kreative spesialiser. Bygget er designet av den franske arkitekten Rudy Riciotti og huser 11 forskjellige atelier innen alt fra Chanels broderier til pleating, delikate materiale, sko og gullsmed - som sammen er med på å gjøre mote på dette nivået til noe helt magisk.

Unike kreasjoner

Kolleksjonen var detaljrik, med dekorerte looks, elegante smykker og nydelige fargepaletter. Alt fra tweed og intrikate broderier til de klassiske tofargede pumpsene, overdådige smykker, plisseringer og dekorerte knapper og hatter ble brakt til live gjennom de dyktige kreative bidragsyterne fra Chanels Métiers d’art.

En eksklusiv titt bak kulissene

Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz var blant en liten gruppe som ble invitert inn i atelierne, og fikk dykke ned i det utsøkte håndarbeidet til Chanels bidragsytere. Se de eksklusive bildene backstage fra Chanels visning her.

Vi gjør oppmerksomme på at Costume var invitert til Paris av Chanel og deler av turen ble dekket av Chanel.