Bli med inn i Louis Vuittons nye flaggskipbutikk

Det franske motehuset åpner dørene til sitt nye moteunivers i Oslo - se de spennende lokalene her.

15 år etter den først Louis Vuitton butikken ble etablert i Oslo, feirer det franske motehuset denne uken åpningen av sin nye flaggskipbutikk på Karl Johans gate i Oslo. Her finner man luksusmerkets komplette univers over to etasjer i lekre lokaler innredet med nøye utvalgte møbler, interiør og kunst.

Et elegant område er dedikert til damesko, etterfulgt av en overdådig salong med ready-to-wear som igjen fører gjennom en utstilling med eksklusive klokker og smykker.

Butikken er innredet i tråd med merkets karakteristiske estetikk, og tilbyr som første butikk i Norden et utvalg fra alle hjørner av luksusmerkets omfattende verden. Kundene kan med andre ord boltre seg i både dame; og herrekolleksjoner, vesker, sko, accessoarer, dufter samt et utvalg fra Louis Vuittons egen møbelkolleksjon.

De spennende lokalene inneholder kunst og interiør fra norske artister og skandinaviske designere samt utvalgte godbiter fra Louis Vuittons egen møbelkolleksjon Objets Nomades, som tilfører en spennende og moderne vri i de elegante omgivelsene. Lokalene er lyse og innbydende og møblert med et nøye kuratert utvalg av designmøbler fra blant annet India Madhavi, Niels Eilersen og Dick Cordemeijer.

En trapp konstruert i tre og dekorert med skinn leder kundene opp til 2. etasje til herreavdelingen. Her kan man for første gang i Norden tre inn i hele Louis Vuittons herreunivers og få adgang til et bredt utvalg av ready-to-wear, vesker og bager, samt sko og tilbehør. Her finner man også en privat salong hvor kundene kan få en nærmere titt på eksklusive varer.

Den nye flaggskipbutikken ligger på Karl Johans gate 16 C, og er åpen for besøk fra mandag 6. desember.