Blondefine kjendiser

Se hvordan stjernene omfavner den fasjonable trenden.

Olivia Palermo © Getty Images, Scanpix
1 / 9

Olivia Palermo

The City-stjernen Olivia Palermo valgte å ikle seg et blondeskjørt fra Topshop da merket viste sin Topshop Unique-kolleksjon for våren.

Whitney Port © Getty Images
2 / 9

Whitney Port

Reality-stjernen og designeren Whitney Port har mange jern i ilden. Men hun ser alltid avslappet og chic ut i klesveien. Her i en søt blondekjole og med enkel styling.

Natalia Vodianova © Getty Images, Scanpix
3 / 9

Natalia Vodianova

Supermodellen Natalia Vodianova lar blondestilettene sette prikken over i-en på det sexy antrekket.

Taylor Swift © Getty Images, Scanpix
4 / 9

Taylor Swift

Artisten Taylor Swift bryter opp det ellers duse antrekket fra Rodarte med et par knallrøde lepper. En romantisk stil som kler henne godt!

Rihanna © Getty Images
5 / 9

Rihanna

Rihanna er ofte mer påkledd på den røde løperen enn på scenen. Denne tekkelige og elegante blondekjolen sitter som et skudd, og den røde fletten skaper en fin kontrast til antrekket.

Sienna Miller © Getty Images, Scanpix
6 / 9

Sienna Miller

En blondekjole hvit som snø, blodrøde lepper og en veske sort som ibenholt. Den 29-årige skuespilleren har gitt eventyrfiguren Snøhvit en personlig vri.

Mila Kunis © Getty Images
7 / 9

Mila Kunis

Skuespilleren Mila Kunis er kjent fra tv-serien "the 70's show", men like godt for sin sylskarpe rolle i thrilleren Black Swan. I sin lavenderfargede blondekjole på premieren til filmen, tok hun pusten fra alle.

Poppy Delevigne © Getty Images, Scanpix
8 / 9

Poppy Delevigne

Et par røde pumps fra Charlotte Olympia liver opp de svarte blondetightsene til modellen Poppy Delevigne. En klassisk og stilsikker fargekombinasjon!

Leigh Lezark © Getty Images, Scanpix
9 / 9

Leigh Lezark

Modellen Leigh Lezark lar bh-en skinne gjennom den transparente blondetoppen. En dristig look som kanskje ikke lar seg gjøre på julebordet?