Evangelie Smyrniotaki Ulla Johnson
© Evangelie Smyrniotaki

Bohem-merket alle snakker om nå

Ulla Johnsons kjoler sammenlignes med Isabel Marant, og omtales som det nye it-merket!

Ulla Johnsons delikate og romantiske klesmerke er ikke nytt på markedet. Hun lanserte merket sitt i år 2000, og fikk raskt etter plaggene sine hengende i selveste Barneys.

Det er først nå merket har fått en slags hype på sosiale medier, og spesielt i Europa. It-jenter som Alexa Chung, blogger Evangelie Smyrniotaki og Poppy Delevingne elsker plaggene til den amerikanske designeren.

Leste du? Sommerens fineste badetøy på budsjett

Ikke overraskende sammenlignes plaggene hennes med franske Isabel Marant, som nå har åpnet butikk i Oslos gater. Den bohemske stilen, blandet med den chice og romantiske tilnærmingen resulterer i en kolleksjon som ligner plaggene Marant signerer. Likevel har Ullas kolleksjoner et slags bånd til bydelen Brookyn, hvor hun i dag er bosatt. Hun lanserte merket sitt etter inspirasjon fra gatene i New York, noe det bærer preg av.

Plaggene til Ulla er kjent for sine fantastiske broderier, duse toner og den skreddersydde målsømmen - som har gjort merket globalt og kjent på markedet. I 2013 lanserte hun en skokolleksjon, som inneholder både sneakers, loafers og sandaler.

Rød bluse, 3.400 kroner // Hvit bluse, 3.100 kroner // Blå bluse, 1.900 kroner

Fikk du med deg: Dette er bloggeren Gine Margrethes beste shoppingtips