BOSS X RUSSELL ATHLETIC

Se kolleksjonen fra designsamarbeidet alle snakker om!

Vi holder alltid pusten når store motehus annonserer designsamarbeid og i år stod BOSS x Russell Athletic for tur. Kolleksjonen ble vist digitalt for motepressen onsdagskveld og var spekket med modeller og kjendiser som Bella Hadid, Taylor Hill og Ashley Graham som danset rundt på en basketballbane i signaturplagg fra begge merkene. Hettegensere og treningsshortser var stylet med strikk og dressjakker, og energien på visningen var å kjenne på gjennom skjermen.

Førsteklasses håndverk møter streetwear der merkene er inspirert av hverandres arkiver. Resultatet er en ung og moderne unisex-linje som forener BOSS' skreddersøm med Russell Athletics sporty estetikk.

Se tre favoritter fra kolleksjonen her:

Bella Hadid i trenings-shorts og bh med hvit dressjakke over. Vi elsker den rosa kanten som gir antrekket en feminin touch og drømmer om dette antrekket til sommerens varme dager på kontoret.

Blå, rosa og rød er gjennomgående farger i kolleksjonen med motemerkenes logoer på. Boss sin mørkeblå-nyanse med Russell Athletics lyseblå er både en interessant og uformell kontrast som kler de fleste. Blazerne med det løse 90-tallssnittet balanserer det sporty antrekket som gjør det anvendelig til alle anledninger.

Den karakteristiske Russell Athletic-logoen møter BOSS.

Kolleksjonen er tilgjengelig i Hugo Boss-butikken i Oslo og på nett.