© Anna Stokland / Bottega Veneta SS20

Bottega Veneta lanserer virtuell opplevelse

Motehuset samler kreative sjeler for å skape underholdning for de som sitter i karantene!

I en tid med usikkerhet, frykt og isolasjon, lanserer det italienske motehuset en digital plattform, Bottega Residency, hvor kreative sjeler skal forenes for å skape underholdning til oss hjemme.

Hver uke vil Bottega Residency gi en samarbeidspartner, modell eller et talent mulighet til å vise noe som har påvirket deres liv. Det kan handle om alt fra mote og mat til film og musikk, og inkludere artister, kokker, designere, musikere og forfattere som diskuterer deres kunstneriske innflytelser.

På fredager vil Bottega Residency være vertskap for en musikkforestilling med samarbeidende artister. På lørdager blir det matlaging og læring av oppskrifter sammen med kjente kokker, og på søndager kan folk fange en filmkveld i samarbeid med en partner i filmindustrien. I følge merkevaren er konseptet ment å speile en gjennomsnittlig helg for å gi en følelse av normalen.

– Kreativitet og styrke ligger i hjertet av Bottega Veneta, sier kreative direktør Daniel Lee.

– I denne svært urovekkende tiden føler vi et ansvar for å feire disse verdiene og vekke på en følelse av glede og håp i samfunnet vårt og utover.

Naturligvis vil Lee være den første gjestebidragsyteren, og deler fra sine favorittartister gjennom hele uken.

Bottega Residency er tilgjengelig online og på Instagram, YouTube, Spotify, Apple Music og SoundCloud. Se en teaser for konseptet nedenfor.