Camilla Pihl åpner Pop-Up butikk i Oslo

-Dette er en drøm for meg som nå går i oppfyllelse, sier den populære influenceren og forretningskvinnen.

2019 har så langt vært et stort år for et av Norges største stilikoner, Camilla Pihl. Hun lanserte klesmerket Camilla Pihl Wear i starten av året, og avslørte tidligere i høst at hun og partneren Peter Peters venter sitt første barn til våren. Nå gjør den populære moteprofilen nok en drøm til virkelighet med åpningen av den første Camilla Pihl Wear monobrand-butikk i Oslo sentrum.

-Jeg er spent, stolt og ivrig etter å få åpnet dørene. Dette er en drøm for meg som nå går i oppfyllelse, sier Pihl, som tidligere har frontet Costumes designsamarbeid til inntekt for Plan International.

Og det er ikke hvor som helst Pop-Up butikken ligger, den er nemlig godt plassert midt i Oslo sentrums motemekka.

-Vi var ikke i tvil da det dukket opp et ledig lokale i Prinsens gate 23, midt i Promenaden Fashion District, rett ved siden av vår medeier Holzweiler, at det var her "Camilla Pihl" skulle flytte inn, sier Pihl.

Den nye storsatsningen kommer ikke bare til å huse Camilla Pihl Wear kolleksjonene, men vil også fungere som et showroom for presse, influensere og bloggere.

-Den nye butikken skal fungere som en monobrand store, og et levende retail showroom hvor kunder alltid kan oppleve den aktuelle og komplette Camilla Pihl kolleksjonen. I tillegg blir butikken hovedkvarteret for hele teamet midt i Oslo sentrum, avslutter Pihl.

Pop-Up butikken åpner fredag 25. oktober, og vi gleder oss til å se utviklingen av det spennende konseptet.