© Janne Rugland

Camilla Pihl lanserer nettmagasin

Nok en avsløring - denne gang skal Camilla gå inn i redaktørrollen!

Camilla Pihl er kjent for å ha mange jern i ilden. Hun omtales som blogger, gründer, influencer og designer. Ikke nok med det, denne uken ble det kjent at hun tilfører skjønnhetsmerket sitt nok en kategori, nemlig kroppspleie. I tillegg har hun sluppet en garnkolleksjon i alpakkaull i samarbeid med House of Yarn.

Det er ikke hemmelig at det Camilla lanserer blir mottatt med stor jubel. Ofte blir varer hun har satt navnet sitt på utsolgt, delt overalt i sosiale medier og omtalt som it-produkter, enten om det er smykker eller skjerf hun lanserer.

I dag ble det kjent at bloggeren lenge har jobbet med et nettmagasin, som skal lanseres i oktober. På Kampanje.com uttaler hun at hun overhode ikke er lei bloggingen, og at hun nå tar skrittet videre - i god Pihl-stil.

  • Vi må jo spare litt hemmeligheter til lansering da, men kort oppsummert kan jeg si at innholdet vil forbli i Camilla Pihls ånd, men det blir mer innhold, flere bidragsytere, og helheten har blitt et litt annerledes nettsted enn noe annet vi har sett i markedet. Det vi i dag kjenner som bloggen vil leve videre på nettstedet som en slags «dagbok», uttaler hun til Kampanje.

Vi gleder oss til lanseringen i oktober!