© Olympus Ambassadør Svein Bringsdal

Høstens måha-sko fra Camilla Pihl

For tredje gang har Camilla Pihl designet en kolleksjon med sko for Bianco. Og som vanlig fra den kanten, ser de ut til å bli skoene man bare MÅ ha..

Snart kommer Camilla Pihls tredje skokolleksjon for Bianco. De trendy ankelstøvlettene er akkurat slike sko som ender med å bli dine absolutte favoritter om høsten - og resten av året.

Kolleksjonen består av seks modeller i skinn, semskeskinn, kroko og lakk i gode kvaliteter, hvor to av skoene kommer i forskjellige farger.

Disse er nok favoritten vår, fordi de er litt 60-talls med den rene formen, blanke skinnet og skaftet som sitter tett rundt ankelen.

“Kolleksjonen er sofistikert og variert, samtidig som jeg har beholdt grunnstammen«modern classics with a hint of rock ‘n’ roll.» Jeg har som vanlig fokus på gode og behagelige lester, og eksklusive skinnkvaliteter som tåler skandinavisk vær og vind. Det er selvfølgelig litt skummelt og skulle følge opp to tidligere kolleksjoner som ble en megahit men jeg føler selv at jeg har klart å toppe det hele med den sterkeste kolleksjonen hittil. Jeg gleder meg til å kunne begynne å bruke skoene,” sier Camilla om kolleksjonen.

Skoene vil koste fra 1399 til 1699 kr, og være til salgs fra 10 september, og du kan lese mer om kolleksjonen på bianco.no.

Vi krysser fingrene for at vi har klarer å spare neste lønning helt til det.