© Getty Images

Cara Delevingne tar pennen fatt

Modellyndling og it-girl starter med blanke ark - bokstavelig talt!

Modellyndling, og Instagram-stjerne Cara Delevingne slutter aldri å overraske. I mars dukket det opp et bilde på Instagram-profilen hennes, der hun røpte nok en hemmelighet. Cara skal skrive bok!

Har du sett? Her er 10 nøkkelplagg du trenger i basisgarderoben!

"Jeg må klype meg i armen, nok en gang. Jeg lanserer min første novelle, Mirror Mirror - som lanseres i oktober. Boken handler om en gjeng tenåringer som prøver å finne ut av hvem de er. Jeg elsker virkelig disse karakterene, hva de står for og hva historien representerer", skriver den kommende forfatteren til sine 38 millioner følgere.

Mirror Mirror
© Cara Delevingne

"Arbeidet med boken har vært life changing, og noe jeg virkelig har holdt tett til hjertet. Jeg gleder meg enormt til å dele den med dere", fortsetter hun.

Boken lanseres 25.oktober, og kan allerede forhåndsbestilles HER- vi gleder oss til å lese hva modellen, som også har en fot innenfor skuespill og musikkbransjen har på hjertet!

Cara Delevingne er en av de mest innflytelsesrike kvinnene i sin generasjon. Hun er født i London, og ble raskt berømt gjennom sin modellkarriere, der hun ble tildelt "Model of The Year"-tittelen i 2012 og 2014. I 2012 fikk hun sin første filmrolle i filmen «Anna Karenina», og har siden det vært med i filmer som «Paper Towns», «Suicide Squad» og «Valerian and the City of a Thousand Planets». Boken «Mirror, Mirror» er hennes første roman.