© Getty Images

Cara Delevingne tar pennen fatt

Modellyndling og it-girl starter med blanke ark - bokstavelig talt!

25. september 2017 av Alexandra Sætran og Sonia Uppal

Modellyndling, og Instagram-stjerne Cara Delevingne slutter aldri å overraske. I mars dukket det opp et bilde på Instagram-profilen hennes, der hun røpte nok en hemmelighet. Cara skal skrive bok!

Har du sett? Her er 10 nøkkelplagg du trenger i basisgarderoben!

"Jeg må klype meg i armen, nok en gang. Jeg lanserer min første novelle, Mirror Mirror - som lanseres i oktober. Boken handler om en gjeng tenåringer som prøver å finne ut av hvem de er. Jeg elsker virkelig disse karakterene, hva de står for og hva historien representerer", skriver den kommende forfatteren til sine 38 millioner følgere.

Mirror Mirror
Mirror Mirror © Cara Delevingne

"Arbeidet med boken har vært life changing, og noe jeg virkelig har holdt tett til hjertet. Jeg gleder meg enormt til å dele den med dere", fortsetter hun.

Boken lanseres 25.oktober, og kan allerede forhåndsbestilles HER- vi gleder oss til å lese hva modellen, som også har en fot innenfor skuespill og musikkbransjen har på hjertet!

Cara Delevingne er en av de mest innflytelsesrike kvinnene i sin generasjon. Hun er født i London, og ble raskt berømt gjennom sin modellkarriere, der hun ble tildelt "Model of The Year"-tittelen i 2012 og 2014. I 2012 fikk hun sin første filmrolle i filmen «Anna Karenina», og har siden det vært med i filmer som «Paper Towns», «Suicide Squad» og «Valerian and the City of a Thousand Planets». Boken «Mirror, Mirror» er hennes første roman.


This is only the beginning..... #MirrorMirror

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Seneste

Kanskje du også er interessert i...