Chanel åpner nettbutikk

Mange har sikkert kjent på frustrasjonen over at man må reise utenlands for å handle i en Chanel-butikk. Nå er den tiden over!

Manges drømmer går nå i oppfyllelse. Parfymer, solbriller og sminke er per dags dato de eneste Chanel-varene du kan få tak i på nettet. Snart får vi tilgang på alt! Harperz Bazaar bekreftet nemlig ryktet om at Chanel endelig lanserer egen nettbutikk.

Motepresident, Bruno Pavlovksy, bekreftet nyheten i går kveld om at nettsiden allerede står klar neste år.

"Det er en evolusjon for å betjene våre kunder bedre" sa han og fortsatt:

"Noen kundegrupper har muligheten til å komme innom butikkene, men fordi Chanel er i så få land har ikke alle den samme muligheten. Dermed ønsker vi å gi kundene våre friheten til å betjene seg selv, samtidig som de kan nyte et bredt utvalg av vesker, sko og smykker mens de sitter på sofaen hjemme hos seg selv" avslutter Pavlovksy.

Han er tidligere kjent som en frittalende mann, som i grunn alltid har vært i mot at mote skal selges på internett, nå er han spent på utviklingen.

For blant annet oss her i Norge er dette en nyhet vi kan rope hallelujah for! Nå trenger vi ikke lenger å reise utenlands for å besøke de glamorøse Chanel-butikkene, for vi får tilgang til alt på nett!