Chanel Cruise 2020 - Se Virgine Viards debut som sjefsdesigner

Virgine Viard hadde før helgen sin første visning som sjefsdesigner for Chanel. Hennes Cruise 2020 kolleksjon ble vist i Paris sitt fantastiske Grand Palais, som for anledningen var forvandlet til en togstasjon.

1 / 12

Det har vært mye spenning og store forventninger knyttet til Virgine Viard sin første visning som sjefsdesigner for Chanel. Til tross for at Viard har vært en del av Chanel-teamet siden 1987, markerte helgens visning hennes første som artistic director of fashion collections siden Karl Lagerfeld's bortgang i februar i år.

Cruise 2020 kolleksjonen ble vist i Paris sitt fantastiske Grand Palais, som for anledningen var forvandlet til en togstasjon satt i Frankrikes romantiske periode La belle epoque.

Publikum så kolleksjonen fra gammeldagse benker plassert på platformer med navn fra byer hvor Chanel har hatt visninger under Lagerfelds lederskap, og ble presentert Chanels nyeste Cruise-kolleksjon. Denne leker med både feminine og maskuline uttrykk i pasteller, print og monokrome looks, og inneholder alt fra vakre kjoler, fargerike jakker, vide bukser i klassisk snitt, søte sløyfer i forskjellige størrelser og som alltid - fantastiske vesker.

Se de inspirerende bildene her.

2 / 12
3 / 12
4 / 12
5 / 12
6 / 12
7 / 12
8 / 12
9 / 12
10 / 12
11 / 12
12 / 12

Virgine Viard - Chanels nye sjefsdesigner.