Chanel Cruise: Se den fantastiske kolleksjonen

Lekne og glamorøse looks mikset med 80-tallets aerobic-estetikk var blant det vi fikk se under Chanel sitt spektakulære show i L.A. Se bildene av kjendisene og våre favoritter fra kolleksjonen her.

Sporty disco-vibe møter fargerik 90-talls glamour var temaet på catwalken for Chanel da motehuset tok over englenes by med sitt spektakulære show inne på Paramount Studios tidligere denne uken. Gjestelisten inneholdt et stort antall av motehusets venner og muser, inklusive Margot Robbie, Paris Hilton, Chloe Sevigny, Kristen Stewart, Issa Rae, and Marion Cotillard (se bildene av kjendisene nederst i saken).

En leken, sexy og fargerik kolleksjon

Korte shorts dekket med krystaller, lekne jumpsuits, bodyer med broderier, dresser med 60-talls snitt, badekåper og pyjamas, leggvarmere og aftenkjoler; denne kolleksjonen byr på det meste! Motehusets klassiske farger og pasteller går igjen, i tillegg til en flamboyant palett som er mer eksperimentell.

"Tanken er å tilby et friskt pust, en reise, en festlig og glad fantasi", sier sjefsdesigner Virgine Viard om Cruise-kolleksjonen i en pressemelding.

Erkefransk chic møter Hollywood glamour

Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz var invitert til det stjernespekkede showet i L.A., og var tydelig imponert:

– For et show! Jeg har aldri vært på noe lignede. Det var noe med dette møtet mellom noe så erkefransk chic som Chanel er og glamouren i Hollywood som skapte en helt egen stemning. Og sjefdesigner Virginie Viard viste igjen hvordan hun på mesterlig vis mikser inn referanser fra Los Angeles i sin elegante Chanel-visjon for cruise 2023. For her var det nikk til både filmens verden og LAs discovibe som føltes forfriskende og sexy. Jeg elsket hvordan hun spilte på referanser som aerobic og fikk oss alle til å få lyst på pastellfarger, stjerneformet veske og leggvarmere igjen. Tema for det hele var selvsikkerhet og glamour og det ble ikke mer ikonisk enn da LA legenden Snoop Dog avsluttet showet med et Chanel skjerf på hodet, sier hun til Costume.

Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz på plass i L.A.

Barbiecore

Kolleksjonen inneholder mange nikk til husets signaturstil, men vi fikk også se elementer som føltes veldig ungt, fresht og nytt som leggvarmere, løpeshorts og skateboards. Det er definitivt et snev av Barbiecore over kolleksjonen, men så er jo også en av husets store muser, Margo Robbie, aktuell i tittelrollen i den kommende "Barbie"-filmen som har premiere denne sommeren.

Se bildene av Robbie og alle de andre kjendisene her.

Vi gjør oppmerksom på at reisen ble dekket av Chanel.