Chanel Haute Couture Show 2022

Bli med bak kulissene til et av de mest overdådige visningene under Haute-Couture uken i Paris og la deg inspirere!

Nok en visning som tok pusten fra motepublikumet, inkludert oss selv. Visningen til Chanel under Haute Couture-uken i Paris er desidert et høydepunkt for mange, der designerne presenterer sine mest kreative og ekstravangante kolleksjoner, perfeksjonert til fingerspissene.

Denne sesongen overrasket designdronningen Virginie Viard med et samarbeid med den franske artisten, Xavier Veilhan, som sto for scenekunsten med visuelle elementer som landskap, hage og teaterscene på Grand Palais Éphémère i Paris der han integrerte catwalken med sitteplassene til publikumet, mens artisten Sébastien Tellier vekket estetiske følelser med musikken sin.

Charlotte Casiraghi, ambassadør av motehuset, datter av prinsesse Caroline av Monaco og barnebarn av Grace Kelly åpnet visningen ridende på en høy, brun hest på catwalken. Hun var kledd i ridebukser, støvletter og en svart tweed-jakke med paljetter. Dette er andre gang Chanel imponerer med hest på catwalken.

Viards nye kolleksjon er feminin, og hun har hentet frem referanser fra Coco Chanels 1920-tallsstil.

– De geometriske formene til kunstner Xavier Veilhan fikk meg til å ønske å jobbe med kontraster, letthet og friskhet: Himmelske kjoler som flyter som om de var hengt opp. Masse volanger, frynser, makramé, lyse blonder, iriserende tweed, fargerike juvelknapper. Femininitet også, med en rosa tweed-jakke med hvite striper, stropper brodert med perler eller sølvkjeder og tofargede Mary Jane-sko, sier Virginie Viard i en pressemelding og fortsetter;

– Disse referansene tilhører selvfølgelig også Gabrielle Chanel. Det er som en samtale som går over tid.

Bli med oss bak kulissene og kom tettere på kolleksjonen som får oss til å lengte etter varme, solfylte dager. Skal du kanskje også gifte deg i nærmeste framtid? Da kan du i så fall la deg inspirere av de vakreste silhuettene og detaljene.