Chanel og Adidas har designet sneakers

Chanel og Adidas har designet sneakers

Endelig er ryktet bekreftet! Motehuset, sportsmerket og artisten Pharrell Williams har designet sneakers som lanseres i dag!

I starten av oktober florerte det rykter om en luksuriøst designsamarbeid mellom det luksuriøse motehuset Chanel, sportsgiganten Adidas og artisten Pharrell Williams. I dag bekreftes endelig ryktet, og de første modellene er allerede lansert. I tillegg meldes det et fjerde samarbeid med Colette, hvor skoene vil finne sted. I og med at den parisiske konseptbutikken legges ned i slutten av desember, ser vi på dette som den ultimate avskjedsgaven fra Karl Lagerfeld.

Chanel har tatt over første etasje, som står frem til 25.november, og skoene lanseres i forbindelsen med motehusets takeover.

Verken Chanel, Adidas, Pharrel Williams eller Colette har avslørt bilder av sneakersdesignet, men uoffisielle bilder av modellen Adidas Hu NMD florerer på sosiale medier.

Motsetninger møtes

Det er ikke første gang at Pharrell Williams samarbeider med Chanel. Musikeren har tidligere sunget iChanel-filmen Reincarnation, og i tillegg stilt i en kampanjevideo da Gabrielle-vesken ble lansert.

Chanel og Adidas derimot, har aldri samarbeidet, men vi så et glimt av hvordan et slikt designsamarbeid kan utarte seg da Louis Vuitton samarbeidet med Supreme tidligere i år. Dessuten har Adidas lang erfaring med å jobbe med high-end-merker, og har tidligere jobbet med Alexander Wang, for å nevne noen.