© Getty Images / Produsenten

Charlotte Gainsbourg for Current Elliott

Den franske skuespilleren Charlotte Gainsbourg har slått seg sammen med jeanseksperten Current Elliott. Hennes første kolleksjon for merket er nå ute i butikk.

Den franske skjønnheten Charlotte Gainsbourg er skuespiller, sangerinne, låtskriver og nå også designer. Stilikonet har slått seg sammen med jeansmerket Current Elliott for å designe fire kolleksjoner inspirert av hennes egen klassiske og androgyne stil.

  • For meg har denim alltid vært et stoff som kan tilpasse seg personligheten til den som har det på, sier Gainsbourg om kolleksjonen ifølge Vogue.co.uk.
  • Hun er et talent og det føltes helt naturlig å jobbe med Charlotte. Vi ville begge lage noe spesielt, ikke en spesielt stor kolleksjon. Vi ville lage den beste skjorten, den beste jeansen, den beste jakken, sier merkets CEO, Serge Azria om samarbeidet.

Den første kolleksjonen, som allerede er sluppet og kan kjøpes på blant annet Net-a-Porter og Nordstrom, innholder skjorter, gensere, jeans, shorts, jakker og kåper - alle stilrene og klassiske, akkurat som Gainsbourg selv.