© @chrissyteigen

Chrissy Teigen i brystvorte-krangel med Instagram

Igjen er brystvorten til Chrissy Teigen blitt offer for Instagrams naken-sensur. Men denne gangen gir hun seg ikke uten kamp...

En grunn til at Chrissy Teigen er en av våre absolutte favoritt instagrammere, er at hun er så hemningsløs. Så hemningsløs faktisk, at hun stadig blir sensurert av Instagram for å vise for nakenhet. Og nå har Instagram vært ute med kniven igjen. Et bilde tatt for magasinet W som viser den ene brystvorten, ble raskt fjernet da hun la det ut på profilen sin i natt. Og dette irriterte tydeligvis Chrissy (som er halvt norsk!) noe innmari, om vi skal dømme etter denne tweeten:

© @chrissyteigen

Noen få timer etter at bildet ble slettet av Instagram, prøvde Chrissy å laste opp ikke bare én, men hele tre varianter av bildet med diverse filtere, for å prøve å lure det sosiale mediet. Men de ble fjernet en etter en.

Noen andre nettsider som ville trykke bildet uten å irritere puritanske amerikanere, prøvde seg med å legge emojis og andre kreative elementer over puppen. Men dette irriterte bare Teigen ytterligere:

© @chrissyteigen

Det sexy bildet ble tatt av fotografene Mert Alas og Marcus Piggott for W's kommende Pop Issue. Chrissy har på seg hvite truser fra Dolce & Gabbana, armbånd fra Stephen Webster, ring fra Chopard, og knehøye Altuzarra-boots med nagler.

Ikke var det noe problem å få popstjerne-fruen til å kle av seg heller. Ifølge intervjuet i W, er hun nemlig mer komfortabel jo mindre klær hun har på seg...