© Hanne Erøy

Costume Awards 2017: Dette er årets best kledde mann

Skam-fansen digger ham ikke bare for karakteren William, men også for stilen hans!

Mange kjenner han som Skam-William, noen som Willhelm, og andre som Thomas Hayes. I kveld kunne den relativt ferske skuespilleren gå hjem med prisen Årets best kledde mann. Thomas har kanskje ikke mote som førsteprioritet, men han følger tydeligvis med på trendbildet, og har stilt opp på en rekke motetilstelninger det siste året.

Rød løper: Se kjendisene i sitt beste antrekk!

Thomas Hayes var ukjent for oss før han dukket opp på skjermen som tidenes hunk i nettserien Skam. Han er like kjekk, sympatisk og omgjengelig i virkeligheten, noe som gjør at vi liker han ekstra godt. En hettegenser, ola-jakke, sneakers og skinny jeans oppsummerer skuespillerens stil til punkt og prikke. Streetwear er tydeligvis favoritten, både til Thomas og det norske folket som har stemt frem kjekkasen.

© @thohay

I skrivende stund har Thomas hele 490.000 følgere på Instagram. Ikke overraskende grunnet Skam-rollen, men følgerne ser ikke ut til å minske med det første, selv om Thomas takker for seg i den populære serien. Gjennom profilen hans får vi et innblikk i hvordan det er å være Norges mest populære tenåring, vi følger skuespillerdrømmen hans, og får snoke backstage på TV-innspillinger og andre gjesteopptredener.

Thomas forlater heldigvis ikke TV-skjermen for godt. Nå ønsker han heller å satse videre som skuespiller i krimverdenen, og har fått rolle som soldat i TV3-serien ”Elven”. I 2017 debuterer han også som artist for Tryvannsfestivalen.

Skam William er årets best kledde mann
© @thohay