COSTUME AWARDS 2018: Dette er årets initiativ

De er stilsikre, fotogene og inspirerende. Våre norske gatemotestjerner går av med prisen som årets initiativ!

Dette er en pris hvor vi hedrer et initiativ som er med på å styrke den norske motebransjen, som demonstrerer nytenkning og som har klart å markere seg som en aktiv og stabil aktør på kort tid.

Årets vinnere er Gatemotejentene!

Influencerne Celine Aagaard, Janka Polliani, Darja Barannik, Tine Andrea Storløs og Annabel Rosendahl har alle bidratt til at flere øyne er rettet mot den norske motescenen. Alle fem har sin helt egne individuelle stil. Takket være deres gode arbeidsmoral og samhold har de norske jentene blitt favorittmotivene til gatemotefotografene rundt i hele verden, og satt norsk gatemotestil på kartet. På mange måter er de blitt ansikt utad for Norge som motebransje, noe vi er utrolig stole av.

Les mer om moteprofilene under bildet:

Celine Aagaard eier nettmagasinet Envelope.no - som gir deg daglig inspirasjon, stiltips, nyss blant nye designere og motepersonligheter pluss nyheter innenfor kunst, kultur og mote. I tillegg er hun kjent for sin minimalistiske og stramme stil, noe som den internasjonale motescenen aldri får nok av.

Janka Polliani er både programleder, Youtube-stjerne og blogger. Hun er elsket for sin ærlige og rause stemme, og er best på å kle seg i stilsikre fargekombinasjoner - alltid med den ekstra detaljen som får antrekket til å skinne.

Darja Barannik er en av få motepersonligheter som kan kle seg i Chanel og Omega. Hun er nemlig ambassadør for sistnevnte, og blir stadig invitert av Chanel under moteukene. Hun er kjent for sin glamorøse, men nokså skandinaviske stil, mønstermiksene og det lille ekstra. Hun får ethvert antrekk til å ose av selvsikkerhet og motesans.

Men sitt sjarmerende smil og sin upåklagelige klesstil har Tine Andrea tatt moteverden med storm. Hun kler seg også minimalistisk, men kan å mikse mønster og materialer på en måte det er vanskelig å konkurrere med. Vi har for lengst falt for den sikre stilen til denne Influenceren.

Freshe fargepaletter, designerskatter og kule shades - Annabel Rosendahl ble kjapt en favoritt etter at hun forlot motehuset Høyer for å satse for fullt på Influencer-karrieren. Hun er allerede blant en av de mest profilerte bloggerne, noe det er lett å forstå. Enhver fashionista ville nok likt å ta en titt i garderoben hennes.

Vil du se mer fra årets motegalla? Ta en titt på videoen nedenfor!