© Hanne Erøy

COSTUME AWARDS 2018: Dette er Årets makeupmerke

Sminkemerket er elsket av alle og enhver - i tillegg er det mineralbasert.

Under fjorårets Costume Awards var det det australske hudpleiemerket Aesop som stakk av med prisen for Årets makeupmerke. I år er det ingen ringere enn bareMinerals!

Sminkemerket bruker 100 prosent rene mineraler, noe som er grunnen til at de i kveld stakk av med den prestisjefylte prisen. Hemmeligheten bak produktene er at de består kun av naturlige ingredienser som gjør underverker for huden. Produktene inneholder blant annet jernoksid - det reneste som er å finne i naturen. Sminken passer for alle hudtyper og aldre, i tillegg har de et bredt spekter av fargetoner på flere av produktene sine. Produktene er heller ikke testet på dyr.

Vår Annette Haga er kjent for snakke varmt om sminkemerket. I fjor gjorde hun seg klar for Costume Awards ved hjelp av produktene bak det populære merket. Se tutorialen her!

"Om du aldri har prøvd en bareSkin-foundation, så kan jeg absolutt anbefale det (og aller helst kombinert med bronzeren!). bareMinerals sine "Matte Liquid Lipcolor" er de beste jeg har prøvd innen denne sjangeren, med fantastiske farger som holder lenge - men som også sørger for at leppene ikke tørker ut. Jeg fikk mange komplimenter for sminken min denne kvelden, og jeg følte meg veldig fin!", uttalte Annette etter kvelden.

Mer fra Costume Awards 2018: Dette er årets best kledde kvinne!

© @bareMinerals

Vil du se mer fra årets motegalla? Sjekk ut filmen vår her: