Covershoot med Linnéa Myhre

Se video fra vår covershoot med Linnéa Myhre, og les hvordan hun selv synes det er å stå foran kameraet.

Denne gangen er det vakre, talentfulle og modige Linnéa Myhre som pryder forsiden av vår desemberutgave. I denne videoen tar vi deg med bak kulissene og viser hvordan coveret og et ti siders portrett ble til i et fantastisk hus, langt inne i skogen på en regnfull oktoberdag.
Les portrettintervjuet og se resultatet av fotoshooten i magasinet som er i salg nå.

Vi tok en liten prat med Linnéa etter opptaket og spurte henne om hvordan hun opplevde covershooten, personlig stil, og verste moteøyeblikk. Hvordan er det å stå foran kameraet på en shoot som denne? - Det er en veldig takknemlig situasjon å stå i, det er veldig stas å stå i sentrum en hel dag med så mange flinke mennesker. I starten var det rart og jeg følte meg ganske brydd, men nå synes jeg bare det er veldig gøy!

Er du opptatt av mote og hvordan du kler deg? - Jeg skulle ønske jeg kunne si ja, men jeg har ikke peiling. Jeg opererer som regel på den måten at dersom jeg ser noe jeg synes er fint på andre, spør jeg hvor det er fra, sånn at jeg kan gå og kjøpe det samme.

Hadde du et favorittantrekk da du var yngre som du gremmes over i dag? - Jeg husker at jeg følte meg veldig sexy iført J Lindeberg-genser med dressjakke over på ungdomsskolen. Jeg kombinerte det med veldig lave slengbukser, TGR-belte festet på skrå, og høye lakkstøvletter.

Hvilken trend håper du aldri (!) ser dagens lys igjen?

-Hvite lakkstøvletter og hemp-smykker!