Datteren til Kate Moss går i mammas (flotte) fotspor

Lila Moss har kapret til seg hovedrollen i den splitter nye kampanjen til den amerikanske motegiganten Calvin Klein - akkurat som mamma Kate Moss gjorde for nøyaktig 30 år siden.

Modellen Lila Moss har det samme yndige utseende som modellmamma Kate Moss - et utseende som på 90-tallet var med på å definere begrepet "supermodell". Moss var på den tiden å finne i musikkvideoer med datidens aller største stjerner som George Michael og Duran Duran, i tillegg til å pryde forsiden på samtlige magasiner. I et tiår hvor influenser og innholdsprodusent var yrkeskarrierer som ingen hadde hørt om, kunne supermodellene menge seg blant utallige modelloppdrag og motekampanjer.

Faren til den nydelige Lila er skaperen bak det gigantiske mote- og kulturmagasinet "Another Magazine", selveste Jefferson Hack - og vi tviler ikke et sekund på at kjendisdatteren kommer til å gjøre en glimrende karriere, "supermodell" eller ei.

Calvin Kleins nyeste kolleksjon består blant annet av jeans og andre essensielle plagg til garderoben, hvor du kan finne alt fra singletter til undertøy.

Nedenfor har vi samlet noen av våre favoritter.