høye sandaler
© Produsentene og @pernilleteisbaek

De mest trendy festskoene

Vi vet sommeren er forbi, men det stopper ikke oss - akkurat nå elsker vi stroppesandalene!

Selv om sommeren er long gone, er det en skomodell som fortsatt er i vinden. Sandalene stiller sterkere enn noen gang før, og de styles med alt fra sykkelshorts, til dressbukser og til jeans. Vi elsker den minimalistiske og klassiske silhuetten, og hvordan skomodellen passer alle tilstelninger. Bruk de til en jeans på jobb, eller et skjørt om du skal på fest. Er du redd for å fryse er de også kule med et par fargerike strømpebukser, som også er å se i motebildet.

Sorte sandaler fra H&M, 499 kroner

Stylingtips: Et par sorte stilettsandaler er som 'den lille sorte'. Den passer sammen med absolutt alt du måtte ha i skapet. Skal du bruke modellene på en hverdag, kan du tenke minimalistisk. Gå for et par rette jeans og en skjorte. Skal du på fest kan du gå for en kjole eller et blyantskjørt.

Hvite sandaler fra The Row, ca 5500 kroner

Stylingtips: Den tynne stroppen gjør disse modellene utrolig tidløse, og ikke minst flatterende på foten. Vi digger høyden på hælen i tillegg, som gjør at man kan bruke de til enhver tilstelning - uansett hvilken stil du går for.

Skulpturelle hæler fra Zara, 699 kroner

Stylingtips: Skulpturelle hæler er i vinden for tiden, og gjør skoen ekstra synlig. Disse grønne modellene fra Zara er likevel minimalistiske på grunn av de tynne og delikate stroppene. Gå for en dressbukse og en kul blazer. De detaljerte skoene gjør underverker, så antrekket kan lett tones ned.

Sorte sandaler fra Saint Laurent, ca 7500 kroner

Stylingtips: Om du virkelig vil opp i høyden, kan du gå for et par som dette. Saint Laurent har designet en modell som virkelig skiller seg ut i mengden - men som likevel er klassisk og tidløs. Enhver garderobe trenger et par klassiske høye hæler. Style de med et sort antrekk for den androgyne looken, eller et par jeans og en feminin topp for å piffe opp stilen.

Minimalistiske sandaler fra Zara, 559 kroner

Stylingtips: Et par som virkelig har florert på sosiale medier den siste tiden er disse - de minimalistiske sandalene fra Zara. De gjør seg virkelig med en kulott eller en kjole, og er fin uansett på du skal på kontoret, på fest eller bare vil pynte deg litt ekstra.

Rosa sandaler fra Zara, 549 kroner

Stylingtips: Gå for et rosa par som både er minimalistiske, men også feminine på sin måte. Skoene kan styles både opp og ned. Går du for et enkelt antrekk, kan du pynte mer med hårspenner og store øreringer. Går du for en paljettkjole eller en dressjakke i en sprek farge, kan du tone ned på resten av tilbehøret. Skoen er fin i seg selv, så tenk at antrekket kan være enkelt.