De største brudetrendene i 2017 ifølge Pinterest: Brudekjoler, bryllupstema og brudepikekjoler
© Pinterest

De største bryllupstrendene for 2017

Planlegger du drømmebryllupet? Her er inspirasjon til årets bryllupstrender!

Når det gjelder bryllup, er de største tendensen for 2017 å gjøre akkurat som man vil - uten å tenke på tradisjoner. Med andre ord får du full frihet til å høflig ignorere svigermors anbefalinger, og heller sette ditt personlige preg på både brudekjolen og bryllupsfesten.

Bildedelingsfunksjonen Pinterest har nettopp offentliggjort rapporten over årets store bryllupstendenser, og her finner du inspirasjon til både kjoler, bordpynt, sminke og temaer.

Har du sett? H&M har designet brudekjoler på budsjett i sin nye Concious-kolleksjon

Brudekjolen

Off-shoulder-bluser har lenge hatt en dominerende plass i garderoben, og nå har de bare skuldrene også begynt å prege brudekjolene.

Invitasjon

De siste årene har det blitt et økt fokus på selve bryllupsinvitasjonen, og her finnes det utallige valgmuligheter innen fargekombinasjoner og papir. La kreativiteten blomstre!

Akkurat nå er rosa dominerende i motebildet, og fargen gjør seg godt på bryllupsinvitasjonene.

Iøyenfallende lepper

På bryllupsdagen vil nok mange velge en nøytral leppestift, da dette er en dag der kjærligheten skal feires og kyssene skal sitte løst.

Allikevel oppfordrer Pinterest til at du går for en bærfarget variant. Gå da for en matt leppestift eller en såkalt lipstain, så sørger du for at fargen blir sittende på leppene (og ikke på brudgommen).

Slik finner du riktig leppestift til din hudfarge

Brudepikekjoler

Mange highstreetkjeder har også begynt å designe budsjettvennlige brudekolleksjoner, og noen av dem inkluderer varianter til brudepiker.

En brudepikekjole trenger dog ikke nødvendigvis å være en kjole designet til formålet, og de fleste brudepiker fortrekker gjerne en kjole med moderne blomsterprint fremfor tradisjonelle, sukkersøte brudepikekjoler.

Flere festantrekk: Her er Chanel-kjolene du har råd til

Borddekorasjonen

Når bryllupsbordene skal dekkes, tenker mange at de må anskaffe store blomsteranretninger. Men hvorfor ikke dekke bordene med friske, grønne blader i stedet? Det skaper et yndig og rustikt uttrykk.

I følge Pinterest er dette en populær dekorasjonsform, bildet nedenfor er for eksempel pinnet over 6000 ganger.

Brunsj

Er du og din utkårede glad i å "brunsje" på late helgedager? I såfall vil denne bryllupsidéen falle i god jord: Formiddagsbryllup med brunsjtema.

Bryllup med brunsj som tema begynner å bli populært, og vi kan godt forstå hvorfor. Se for deg masse frisk frukt, deilig granola, minicroissanter og mimosa. Sol og sommerglade gjester. Vi vil gjerne bli invitert i et slikt bryllup.