Claire Daines i selvlysende kjole fra Zac Posen
© Getty og Zacposen_Instagram

Den ultimate ballkjolen

Claire Danes kjole overrasket alle!

Det var duket for fest og glamour da årets Met-galla gikk av stabelen i New York. Hvem som bar de fineste kjolene, og hadde den mest populære frisyren er alltid like spennende. I år var det en spesiell kjole som overgikk alle.

Designeren Zac Posen hadde, i likhet med alle de andre, latt seg inspirere av ballets tema, "Manus x Machina", som feirer utstillingen som går nå på New York Costume Institute.

Våre favoritter: Her er kjolene du må se fra årets Met-galla.

Flere av designerne hadde laget futuristiske kreasjoner, kjoler der haute couture møter moderne teknologi, men ved første øyekast kunne kjolen båret av skuespiller Claire Danes se ut som en vakker skreddersydd kjole, uten detaljer som røper moderne produksjonsmetoder. Dette var helt til lyset ble slukket...

Se The Kardashians Met-kjoler på Stylista.no

Ved hjelp av små fiberoptiske tråder, lyste kjolen opp i mørket så den babyblå fargen forvandlet seg til en ekte Askepott-kjole. Den magiske transformasjonen ble kun vist på Zac Posens Instagram-konto. La oss håpe Claire ble dronningen av nachspielet, for vi mener at Zac Posen fortjener terningkast 6, om noen lurer... Vi elsker denne kjolen!

Ønsker du at vi skal gi deg flere motenyheter, og skjønnheter, meld deg på vårt nyhetsbrev.