Denim fra topp til tå

Vårens trendsko som matcher antrekket perfekt.

Jakten på de perfekte jeansene er et evigvarende prosjekt. Men i år er et par kule denimsko også en viktig detalj.

ECCO ligger ikke på latsiden om dagen og har nylig lansert kolleksjonen ECCO Indigo som består av behagelige sko i en trendy denimstil. Skoene er laget av lær i høy kvalitet som varer i årevis fremover. For å få den fine blåfargen er skoene dyppet og farget i indigo med forskjellige fargedybder. Fargene vil utvikles over tid og ved bruk, og dermed få sitt helt eget særpreg, akkurat som favorittjeansen din.

Sjekk også ut vårnyheten ECCO Cool 2.0

Denim on denim

Matchende antrekk gir en kul og “effortless” look, og hvorfor ikke gjennomføre denne stilen helt ned til tåspissene? Vårens trendbilde er proppet med jeans i forskjellige nyanser og varianter, gjerne med en løs fit. Et par kule sneakers passer perfekt til jeans og gir et avslappet uttrykk.

Annijor med ECCO BIOM STREET på føttene. Foto: Kyle Meyr

Komfort og kvalitet

ECCO er kjent for å sette komfort høyt og Indigo-serien er intet unntak. Med denne kolleksjonen trenger du ikke velge mellom stil og bekvemmelighet. Skoene er nemlig laget av naturlige materialer som puster, og sålene er solide og gir god demping. Med andre ord perfekt for deg som har en travel hverdag som krever gode sko eller som liker å gå lange søndagsturer i byen.

Foto: Kyle Meyr

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Bonnier Creative Studio