© Anna Stokland og produsentene

Dette er den nye denimtrenden i 2018

Si farvel til skinny jeans og dine godt brukte Levi's. Dette er buksene du skal bruke nå!

16. august 2018 av Alexandra Sætran

Det er sjelden man finner en favorittjeans, men når man først gjør det, flytter man nærmest inn i de. Nå har vi brukt både skinny- og momjeans i opptil flere sesonger, buksene som på mange måter passer alt og alle - fra søte bluser- til bomberjakker og til en enkel t-skjorte. Denne høsten skal man pakke ned de gamle - og la de nye vide buksene flytte inn! Nå som temperaturen synker er de nye trend-buksene perfekt! For det første slipper man å fryse på ankelen, og for det andre så passer bukselengden utmerket med høye hæler (og i tillegg med sneakers om du er av den typen). 

Silhuetten er hakke mer lady-like, noe alle Jane Birkin. I tillegg er de også mer komfortable, slik at man slipper å føle seg fanget i et par litt for stramme jeans, eller utilpass om en bleik ankel popper frem. Ha i bakhodet at denne type jeans ikke skal være alt for stram, men heller sitte litt løst rundt lårene. Vi har plukket ut våre favoritter, og liker tanken om at jeansen ikke nødvendigvis trenger å være blå.

Les også: 10 høstjakker vi ønsker oss nå

Norske Tom Wood har gjort god business med jeans, både her til lands og utenfor landets grenser. De koster riktignok mer enn et jeanspar fra H&M, men denim er dyrt om man skal gå for kvalitet. De har alle mulige former og vasker, men skal gå man se på trendene faller denne modellen under riktig kategori. Vi elsker at den går høyt opp på livet.

Grå denim fra Tom Wood, ca 2000 kroner

Buksene fra Zara sitter overraskende godt over rompa, bare man finner en riktig modell. Denne typen skal være litt baggy, så det viktigste er at den sitter godt i livet. Fargen er noe utenom det vanlige, og passer godt med alle slags basetoner. Prøv den med en feminin skjorte, eller med en blazer over en minimalistisk t-skjorte. 

Jeans fra Zara, 399 kroner

En hvit denimbukse er alltid fint å ha i skapet. Den er vel ekstra lett å style under sommermånedene, men er også fin nå som vi ønsker å kle oss med tykke strikkeplagg og kåper. 

Hvite jeans fra H&M, 299 kroner

Rag & Bone er kjent for jeansene sine, og ikke uten grunn. Uansett kroppsform, har de alltid en modell som sitter som skapt. Dessuten er kvaliteten meget god! Vi elsker den mørke vasken på denne modellen, og synes snittet gjør seg ekstra godt med høye hæler.

Mørk denim fra Rag & Bone, ca 2600 kroner

Det er ikke over med bleknede jeans. Denne modellen fra RAEY har perfekt tone, og vi liker hvordan den bleknede delen er over knærne og på en naturlig måte. En slik type vask er hakket mer rocka, og passer fint med Converse eller VANS.

Bukse fra RAEY hos Matchesfashion.com, 1250 kroner

Vi er ikke helt ferdig med den lyse denimmodellen ennå. Vi ønsker fortsatt å kle oss i lyse toner, selv om høsten kommer sakte med sikkert. Denne modellen fra Gestuz er den ulitmate jeansen med vide ben, og passer til både sneakers, pumps og støvletter. 

Jeans fra Gestuz, 900 kroner (før: 1499 kroner)

Kanskje du også er interessert i...