Denne klokken har vi satt på ønskelisten

Klassisk, tidløs og stilren. Dette er klokken som kler alle!

Endelig er den populære stilarten art deco fra 1920- og 1930-tallet populær igjen, og de firkantede klokkene gjør sitt inntog. Det velkjente klokkermerket RAYMOND WEIL introduserer en ny modell med et klassisk preg og sofistikert art deco-referanse med et rektangulært ur som vårt motehjerte har latt seg friste av. Klokken er feminin, iøynefallende og gjør et enkelt antrekk mye mer interessant.

Klassiker

Signaturdesignet på klokkene fra RAYMOND WEIL er karakteristisk og fortsetter å tilføre et elegant preg til merket. Klokken finnes i flere varianter og kommer i kombinasjon med svarte romertall på en hvit urskive og vekslende gull- og diamanttall på en perlemorskive. Det elegante designet gir en illusjon av dybde og logoen til RAYMOND WEIL er som kronen på verket. Klokken passer til alle anledninger og er en investering du kan ha glede av i flere år.

I motsetning til den klassiske runde toccataen for dame, har denne klokken en mer raffinert retro-estetikk, samtidig som den forblir tro mot det sveitsiske håndverket og inspirasjonen bak kolleksjonen.

På ønskeliste

Denne elegante og tidløse Toccata-kolleksjonen til RAYMOND WEIL feirer den kunstneriske og musikalske ånden bak merkevarens DNA. Toccata følger i fotsporene til de store komponistene og promoterer RAYMOND WEILs sveitsiske horologi, mens den respekterer tradisjonen og arven som er overlevert fra generasjon til generasjon i familieselskapet, og treffer tidsånden med trendene som regjerer i motebildet nå. Dette lekre uret er tilgjengelig hos Thune – i butikkene og på Thune.no.