teaser
© @damlaoye

Denne vesken til under 250 kr går viralt på TikTok

Vesken kommer i åtte forskjellige farger, den er vannavvisende, og den rommer alt du trenger til hverdagen – både telefon, lommebok, vannflaske og sminkebag.

Det japanske brandet Uniqlo opplever stor suksess med deres bestseller-veske: Round Mini Shoulder Bag. Vesken er gått viralt på TikTok, og det skyldes spesielt størrelsen, de mange fargemulighetene og ikke minst den overkommelige prisen på ca 240 kroner.

Vi har naturligvis sett vesker gå virale og oppnå status som it-vesker før, men det er som regel vesker fra luksusbrands som ender med den slags popularitet. Nettopp derfor er det ekstra bemerkelsesverdig at denne enkle og budsjettvennlige vesken fra Uniqlo har fått så mye omtale – men det er absolutt ikke uforståelig.

Veskens form og størrelse gjør den perfekt til sommerens festivaler, ferier og andre utendørsaktiviteter. Den har masse plass til å romme alle de essensielle tingene dine som mobil, vannflaske, lommebok og mer. Utover å være rommelig er vesken også vannavvisende, hvilket gjør den praktisk og funksjonell.

Det er bare ét problem. Uniqlo har ingen butikker i Norge, og de sender heller ikke hit. Men hvis du skal utenlands den nærmeste tiden vil du finne den populære japanske kjeden i en [lang rekke land].(https://www.uniqlo.com/dk/en/content/store-locator.html {"target":"_blank","rel":"nofollow"}).

Nederst i artikkelen kan du finne en link til vesken, og vi har også funnet tre andre vesker, som minner om den populære Uniqlo-vesken.