Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Zara © Zara

Derfor burde du droppe sko fra Zara

Hvor stor del av shoppingbudsjettet ditt havner egentlig hos Zara? Dette regnestykket vil få deg til å revurdere alle dine fremtidige kjøp!

Et budsjettvennlig kjøp her, litt impulsshopping der, og en haug med trendbaserte plagg senere har du brukt opp det årlige shoppingbudsjettet på halvparten av tiden – samtidig som at klesskapet ditt er fylt til randen, og kan ramle hvert sekund.

Det fleste av oss foretrekker å kjøpe prisvennlige plagg som samtidig tilfredsstiller forelskelsen i nye og flyktige trender, og da er Zara det perfekte stedet å stille handlelysten.

Highstreetgiganten er nemlig både budsjettvennlig, og god på å fange de siste tendensene, men et nytt regnestykke gjort av Racked.com vil muligens få flere til å revurdere den ukentlige turen til den spanske kjedebutikken.

Se her, dette er bootsene alle ønsker seg!

Det er ofte enklere å rettferdiggjøre et kjøp som ikke sniker seg særlig høyere enn en 500-lapp, men om man klarer å styre unna raske impulskjøp, blir det i stedet mulig å investere i noe langt mer ekslusivt. Som en stor bonus er det også langt mer miljøvennlig å kjøpe ett dyrt par sko enn om du kjøper fem billige.

Du skal for eksempel ikke stå over alt for mange Zara-sko før du faktisk har råd til et par fra Christian Louboutin, Céline eller Manolo Blahnik – skoene du alltid har drømt om. Og du har antakelig nok sko i skapet til å spare opp i et halvt år uten å måtte gå barfot på veien.

Hva med å spare opp til et av parene nedenfor?

Dette er Elin Klings beste stylingtips!

Christian Louboutin pumps

Pumps fra Christian Louboutin hos Net-a-porter.com, 5508 kr

Manolo Blahnik pumps

Pumps fra Manolo Blahnik hos Farfetch.com, 3804 kr