Zara
© Zara

Derfor burde du droppe sko fra Zara

Hvor stor del av shoppingbudsjettet ditt havner egentlig hos Zara? Dette regnestykket vil få deg til å revurdere alle dine fremtidige kjøp!

16. januar 2018 av Josefine Klint / Silje Kilmork Vemøy

Et budsjettvennlig kjøp her, litt impulsshopping der, og en haug med trendbaserte plagg senere har du brukt opp det årlige shoppingbudsjettet på halvparten av tiden – samtidig som at klesskapet ditt er fylt til randen, og kan ramle hvert sekund. 

Det fleste av oss foretrekker å kjøpe prisvennlige plagg som samtidig tilfredsstiller forelskelsen i nye og flyktige trender, og da er Zara det perfekte stedet å stille handlelysten. 

Highstreetgiganten er nemlig både budsjettvennlig, og god på å fange de siste tendensene, men et nytt regnestykke gjort av Racked.com vil muligens få flere til å revurdere den ukentlige turen til den spanske kjedebutikken. 

Se her, dette er bootsene alle ønsker seg! 

Det er ofte enklere å rettferdiggjøre et kjøp som ikke sniker seg særlig høyere enn en 500-lapp, men om man klarer å styre unna raske impulskjøp, blir det i stedet mulig å investere i noe langt mer ekslusivt. Som en stor bonus er det også langt mer miljøvennlig å kjøpe ett dyrt par sko enn om du kjøper fem billige. 

Du skal for eksempel ikke stå over alt for mange Zara-sko før du faktisk har råd til et par fra Christian Louboutin, Céline eller Manolo Blahnik – skoene du alltid har drømt om. Og du har antakelig nok sko i skapet til å spare opp i et halvt år uten å måtte gå barfot på veien. 

Hva med å spare opp til et av parene nedenfor? 

Dette er Elin Klings beste stylingtips! 

Kanskje du også er interessert i...