© Foto: Morgan Norman

Designer briller for norske jenter

Designduoen Bernadotte og Kylberg lanserer vårens hotteste og miljøvennlige brillekolleksjon i samarbeid med Synsam.

Bernadotte og Kylberg har tidligere designet både servise, sengerammer og klær, og har siden de startet i 2012 jobbet med store aktører og etablert seg som et anerkjent designmerke både i Skandinavia og internasjonalt.

Den svenske duoens filosofi er å skape ikonisk og inspirerende design som varer, hele tiden med et fokus på funksjonalitet og bærekraft.

Og den nye brillekolleksjonen for Synsam er ingen unntak.

Inspirert av nordisk landskap

Bernadotte og Kylberg har hentet linjer og nyanser fra nordisk natur, og latt seg inspirere av naturens unike lys og fargespill.

Innfatningene og solbrillene er designet for den nordiske livsstilen og kolleksjonen er laget av bærekraftige materialer i ulike kombinasjoner for et optimalt samspill mellom form og funksjon.

Resultatet er ni unisex-briller skreddersydd for å følge ansiktets former. Duoen har i tillegg utviklet en innovativ og avtakbar sollinse til en av de ni modellene.

Naturens farger

Innfatningene og solbrillene prydes av naturens farger; havets dype blå, skogens variasjon av grønn og jordens naturtoner. Enten du velger en lettere innfatning i puddertoner eller tyngre solbriller i blåsort, har brillene klassiske og tidløse linjer som vil vare i flere sesonger.

Prisbelønnet duo

Bernadotte og Kylberg har vunnet flere priser for sitt designarbeid, og duoen ble nylig tildelt German Design Award i kategorien ”Home Textiles and Home Accessories” for deres glasskolleksjon Signum.

I fjor ble duoen utnevnt til ”Best of the Best Tribute to Art 2017” av Robb Report for serien Appaloosa og Stockholm Aquatic-serien ble i 2015 tildelt Red Dot Awards med utmerkelsen ”high quality design”.

Kolleksjonen er lansert, og selges i Synsams nærmere 500 butikker, samt i nettbutikken.

Se filmen om inspirasjonen bak kolleksjonen:

Annonsørinnhold: Vi gjør opppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Bonnier Creative Studio.