Dette er dokumentaren vi har ventet på

Ny spennende motefilm lar deg komme tettere på motelegendene Anna Wintour og Karl Lagerfeld!

Hvert år arrangeres den årlige veldedighetsgallaen The Met Gala i New York, der inntektene går til Metropolitan Museum of Art sitt Costume Institute. Gallaen markerer åpningen av The Metropolitan Museum of Arts nye utstilling med samme navn, og er en av årets største og prestisjefylte begivenheter som arrangeres i regi av Vogue, med redaktør Anna Wintour i spissen. De siste årene har inntektene fra veldedighetsgallaen nådd over en milliard norske kroner.

Girls er tilbake: Se traileren til den siste episoden her!

Tett på legendene i motebransjen

Nå er dokumentaren som viser sjeldne innblikk i kulissene kommet. Den eksklusive dokumentar viser forberedelsene til denne store veldedighetsgallaen som tiltrekker seg en lang rekke kjendiser. I filmen The First Monday in May får du ett sjeldent innblikk i motebransjen på godt og vondt, og kommer tett på Anna Wintour.

I filmen sier Anna Wintour: "Mote er et slags teater", og den dobbeltsidige forståelsen av dette utsagnet har lenge vært en diskusjon. På den ene siden omtales motebransjen som kreativ og innovativ, mens på den andre siden kritiseres den for å både være overfladisk og kommersiell fokusert.

Motefilmen du må se: Natalie Portman i ny film!

Dette er plottet i dokumentaren, med fokus på problemstillingen: Kan mote være kunst? Eller er det kun en selvopptatt industri?

En rekke prominente designere som Karl Lagerfeld, Jean-Paul Gaultier og John Galliani har blitt intervjuet, og forteller om hvorvidt mote kan eller bør være kunst.

Festfrisyrer: Slik blir du fin på håret på under 5 minutter!

Dokumentaren The First Monday in May som nå er for salg i Norge, har en imponerende cast med A-kjendiser som: Rihanna, Kanye West, Jessica Chastain, Andrew Bolton, Lady Gaga og Valentino for å nevne noe,

Vi gleder oss til få fatt på et eksemplar av denne dokumentarene. Her er en sniktitt på hva du kan forvente deg: