Streetstyle: Ganni dress
© Anna Stokland/Instagram

Dette er Instagram-trendene som gjelder nå

Nå er det Ganni-mønsteret, hvite solbriller og stråvesker som preger feeden vår

Instagram handler ikke bare om å dele bilder fra de perfekte øyeblikkene i hverdagen - det er også en app der man kan finne trender, shoppinginspirasjon og et sted hvor man kan lete etter den perfekte kjolen til sommerfesten. Vi har snoket på profilene til it-jentene i Skandinavia, og plukket ut de 5 største Instagram-trendene denne sesongen.

© Pernille Teisbæk

Ganni-mønsteret

Det ser ikke ut som det iøynefallende mønsteret fra Ganni blir borte fra Instagram-feeden med det første. Det er og blir Instragram-vennlig, uansett om det er på vesker, kjoler eller sommerlig badetøy. It-jentene har for lengst skaffet seg det trendy mønsteret, noe vi legger godt merke til. Vi legger ikke skjul på at mønsteret gjør seg fantastisk til sommerbrun hud, og er lett å matche med resten av garderoben.

Skjørt, 1.199 kroner // Bikini 1.099 kroner // Veske, 849 kroner - alt fra Ganni

Leste du? Her åpner Norges største Ganni-butikk

© Emili Sindlev

Kurt Cobain-briller

De fleste liker å gå til innkjøp av et par nye solbriller når solen titter frem. I år har vi sett mye til de ovale med tykk hvit ramme, noe som minner om Kurt Cobains signaturstil. Solbrillene gjør seg til ethvert antrekk, og gjør deg ekstra trendy enten du vandrer gatelangs, skal på festival eller trenger et par nye glass til charter-turen. En ting er sikkert, de hvite rammene gjør seg med en Instagram-ramme!

Øveste brille fra Acne, 2.195 kroner// Solbriller fra Zara, 169 kroner

Leste du: Broderte bluser på budsjett

© Hege Aurelie

Stråvesker

Stråveskene har for lengst tatt av på Instagram, og har du ikke fått de med deg bruken av veskene, tyder det på at du har glemt å følge toppbloggerne i Skandinavia. Kjedebutikkene bugner over med fine kopier som man kan bruke til hverdags eller på stranden. Merker som Balenciaga, Chene Bags og Vanessa Seward har også fantastiske vesker, om man ønsker å investere i en dyrere veske.

Øverste veske fra Zara, 199 kroner // Rund stråveske fra Vanessa Seward, ca 2.000 kroner // Veske med sort skinnhank fra Chene Bags, 750 kroner

© Darja Barannik

Rutete plagg

Det rutete mønsteret, også kalt gingham, gjør seg godt på sosiale medier - i alle fall med litt solbrun hud og med matchende sko. Mønsteret er å se overalt denne sesongen, og er fint på både på bluser, på sko og på overdeler.

Kjole fra H&M, 499 kroner // Topp fra Madewell, ca 800 kroner // Genser fra Sister Jane, 599 kroner

Så du denne: Nå skal badedrakten være rød

© Tine Andrea

Loafers

Bloggerne og influencerne har for lengst latt seg inspirere av Gucci-skoen, og det går sjelden en dag uten at de dukker opp på feeden. Frister det lite å bruke feriepengene på skoene signert Alessandro Michele, har kjedebutikkene flust med kopier som er minst like iøynefallende og trendy. Skoene er å se hos så og si alle it-jentene, både til kontorantrekket, på stranden og på fest.

Stripete loafers fra Zara, 559 kroner // Sorte loafers fra Kiomi, 699 kroner // Loafers med brodert mønster fra Mango, 499 kroner