Dette er sesongens populære buksetrend

Disse skal du se etter nå!

ganni slengbukse
1 / 4

Slengbukser

Slengbuksene er tilbake i motebildet, og Gannis vide variant i gul, rosa, blå og oransj tok bransjen med storm under den danske moteuken. Kombiner den med vårens asymmetriske bluser, delikate smykker og et par høye stiletthæler for en gjennomført vårstil.

Hvit slengbukse fra H&M, 399 kr // Utvasket jeans fra Acne Studios, 2.595 kr// Rosa slengbukse fra Ganni, 3.499 kr.

Vårmote: Her er aprils beste budsjettfunn!

vide dressbukser stine goya
2 / 4

Vide dressbukser

Nå skal du se etter de vide dressbuksene gjerne i kombinasjon med en matchende dobbeltspent dressjakke. Gå for buksene med snøring i midjen og kraftige joggesko om du ønsker en sporty stil, eller t-skjorte og stiletthæler om du ønsker en nedtonet jobbuniform. Et par maskuline solbriller, nedtonet makeup og utslått hår gjør stilen komplett.

Blå bukse fra Selected Femme, 699 kr // Bukse med rød ruter fra Just Female, 999 kr // Bukse med rosa blomsterprint fra Stine Goya, 2.200 kr.

Florlett blomstermønster
3 / 4

Florlett blomstermønster

Ingen vår uten blomster og floratrenden. Omfavn sesongen med lette og luftige bukser dekket av blomsterprint, gjerne i silkekvaliteter. Hold tilbehøret stilrent og la iøynefallende mønster styre showet.

Hvit bukse med blått mønster fra Samsøe Samsøe, 1.099 kr// Blå bukse med lappemønster fra Zara, 549 kr // Grønn bukse med mønster fra Gina Tricot, 199 kr.

Kordfløyelsbukser
4 / 4

Kordfløyelsbukser

Du trenger ikke å gå så mye lenger enn til isdisken for å hente inspirasjon til sesongens pastelltrend, hvor myke toner av sorbet- og fløteis setter en feminin dagsorden. Hopp i et par kordfløyelsbukser kombinert med florlette bluser og et par kitten heels.

Gul kordfløyel fra Zara, 549 kr // Rosa kordfløyel fra Monki, 399 kr // Blå kordfløyel fra Weekday, 500 kr.

Fått med deg? Dette er H&Ms neste gjestedesigner!