Dette er solbrillene du skal bruke nå

90-tallet er tilbake i motebildet, og dette er de kuleste brillene nå!

Trender kommer og går, og nå er 90-tallet virkelig tilbake i motebildet. Ikke bare på klesfronten, men også tilbehøret er inspirert av dette tiåret. Solbrillene skal helst være små og runde, og gjerne med farget glass!

Et av merkene som har latt seg inspirere av 90-tallet er Oliver Peoples. De har alltid et retro preg over designet sitt, for en ekstra kul look.

Men om du skulle ønske en mer tidløs og klassisk variant, kommer brillene også i minimalistiske farger som sort. Du finner et bredt utvalg av både farger og fasonger hos Krogh Optikk.

Farger på glassene

En av de kuleste solbrille-trendene som regjerte på nittitallet og som nå er tilbake for fullt, er den lille, smale modellen med farget glass. De iøyefallende solbrillene gir et hvert antrekk det lille ekstra, og er en fin måte å inkludere farger på.

Velger du en slik variant kan du for eksempel gå for et enkelt antrekk i minimalistiske farger og la solbrillene gjøre hele jobben!

Noe for enhver smak

Briller og solbriller er ofte vanskelig å velge, fordi alle har forskjellige preferanser og kler forskjellige fasonger og farger. Det handler derfor om å finne de fargene og fasongene som passer best til akkurat deg og din stil.

Om 90-tallets fasonger og farger ikke skulle falle i smak hos deg, kan vi fortelle at 70-tallet ikke har forsvunnet fra motebildet. Det finnes en modell for alle der ute. En rund variant eller de klassiske pilot-brillene er alltid en sikker vinner!

Alle brillene fra Oliver Peoples og Ray Ban, samt mange andre merker finner du hos Krogh Optikk.

Annonsørinnhold: Vi gjør opppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Bonnier Creative Studio for Krogh Optikk.