© Anna Stokland

Dette spriter opp et kjedelig antrekk

5 stylingtips som får deg til å se mer trendy ut

Etter en lang og mørk vinter er det lett å falle i fella ved å bruke dystre og kjedelige fargepaletter. Hva med å sprite opp den sorte dressen med en rosa hettegenser, eller å velge fargerike bukser til fordel for den sorte? Det er lettere enn man tror - bare man velger riktig tilbehør og farger. I et hav av muligheter, har vi funnet fem hjelpemidler som får antrekket til å skinne i vårsolen!

© Anna Stokland og produsentene

En dose rødt hjelper alltid - uansett om det er snakk om neglelakken, på buksen eller på skotøyet. Under moteuken denne sesongen gikk både MaxMara, Fendi og Prada for den romantiske fargepaletten. Til sommeren gjør den seg ekstra godt stylet med rosa - eller hvitt.

Fikk du med deg: Rød er årets farge

Kitten heel fra H&M kr 279 // Bukse fra Ganni kr 1299 // Genser fra Balenciaga kr 2.500 // BH fra Love Stories kr 550

© Anna Stokland og produsentene

En hettegenser kan også brukes til et klassisk og stilrent antrekk, og er en av vårens største trend. Den er garantert en vinner, og er med på å sprite opp utrykket på 1-2-3. Er resten av antrekket i en mørk farge, er det fint å bruke kontraster på overdelen - som vist på bildet.

Sort hettegenser med skrift fra MSGM kr 1.550 // Rosa genser fra H&M kr 199 // Mørkerosa genser fra Gestuz kr 1.099 // Rød genser fra Bikbok kr 299

© Anna Stokland og produsentene

Av og til er det bare et plissé-skjørt som holder - gjerne med en enkel topp til. Bruk en klassisk skjorte, en grå collegegenser eller bare en hvit t-skjorte til, og vips så er du klar for enten byen eller en middag med jentene.

Leste du denne: Slik bruker du vårens farger

Skjørt i blomsterprint fra Gestuz kr 1.119 // Rosa skjørt fra Mint&Berry kr 499 // Blomstrete skjørt fta Markus Lupfer kr 4.095 // Sort skjørt fra H&M kr 199

© Anna Stokland og produsentene

Av og til kan tilbehøret få tale for seg selv. Statementøredobber kan gjøre underverker, selv med en helsort antrekk!

Lang strassøredobber fra H&M kr 99 // Ørering i gull fra Maria Black kr 900 // Lange perleøredobber fra Isabel Marant kr 1.800 // Perleøredobber fra Gucci kr 2.600

© Anna Stokland og produsentene

Blomsterprint gjør seg spesielt på denne årstiden, og bryter fint med den ellers så grå og sorte vintergarderoben. Om du syns mønsteret blir mye fra topp til tå, kan du plukke ut ditt favorittplagg, for så å style det med resten av garderoben din.

Så du denne? Dette er skoene du må investere i nå

Clutch fra H&M kr 399 // Silkeskjørt fra Isabel Marant kr 3.800 // Kjole fra Line of Oslo kr 999