festival pipfest

Fire nye artister er bekreftet til årets pipfest

Nå er det ikke lenge til sommerens kuleste musikkfestival går av stabelen!

Fredag 15. juni er det igjen klart for Pipfest - den lille festivalen med de store opplevelsene. Festivalen der du kommer for stemningen og to favorittartister, men drar hjem med ti nye.

Pipfest 2018 er den femte i rekken, og på årets program står det mange spennende artistnavn, deriblant fire stjerner og et band som spiller på den norske storfestival for første gang.

Pikekyss

Indie­pop-bandet Pikekyss er lyden av varme sommerkvelder, fest og forelskelse. Pikekyss gir en så god festivalfølelse at PIPfest bestemte seg for å bruke singelen «Hjertebank» til bandet i sin etterfilm.

Pikekyss har spilt to tettpakkede forestillinger på både by:larm og Øya Klubbscenen.

Fenne Lily

Ikke mange unge artister når over 20 millioner lyttere på Spotify etter første slipp. Med oppvekst i villmarken Dorset og foreldre som elsket punk, tok Fenne gitaren fatt som 15 åring.

Hun har med sin talentfulle evne til å skrive kompliserte tekster fått oppmerksomhet verden rundt. Hun spilte også under et av motevisningene til det luksuriøse motehuset Burberry.

Festivalmote: Se de kuleste antrekkene fra fjorårets Pipfestival.

Emilie Adams

Emilie Adams har tidligere gjort seg kjent i musikkonkurranser som «Idol» og «The Stream». Hun står selv for alt fra en melodilinje klimpres på pianoet til en tekststrofe skrives ned og fremføres på scenen. Et talent vi gleder oss til å se på festivalscenen.

Mahalia

Debutsingelen «Sober» har hatt over 13 millioner avspillinger på Spotify, og i sin siste singel «Proud of me» teamer unge Mahalia opp med den kjente rapperen Little Simz.

Den 19 år gamle låtskriver og sangerinnen Mahalia hadde sitt gjennombrudd som 13-åring, da hun signerte kontrakt med Atlantic Records. Hun blander musikksjangre som Soul, R&B og hip-hop, og når utallig mange lyttere på Spotify hver eneste dag.

Her kan du følge programmet,og nye artistnavn underveis.

Vi, jentene i Costume-redaksjonen kommer til å være på plass under festivalen på fredag. Kom innom teltet vårt for forfriskninger, hårfletting og spennende konkurranser.

Det vil også bli satt opp aktiviteter som dynamiske yogatimer, vinsmaking, ølkurs og salgsboder alle tre festivaldagene.

Vinn festivalpass for deg og en venninne

Vi lodder ut ett festivalpass (+1) for alle tre dagene. Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å ta et bilde av månedens Costume-forside, og legge ut på Instagram med taggen #costumexpipfest.

Vi gleder til tidenes fest i Vigelandsparken, varme dager og en festival fylt med venner, mat og store konsertopplevelser.