© Anastasia Fedoseeva, CPHFW

Disse fargekombinasjonene oppgraderer vårantrekket

Når du står og stirrer inn i samme garderobe hver eneste morgen, er det ikke så rart at det ofte ender opp med å bli de samme plaggene du går hjemmefra i. Her kan du hente inspirasjon til å bruke klærne dine på en ny måte – eller kanskje til og med våge deg til en helt ny farge.

Det vil aldri gå helt galt når du skal ut av døren dersom du bruker de klassiske plaggene, fargene og generelt det du alltid går med – men det kan derimot bli litt kjedelig dersom du drar hjemmefra dag etter dag i de samme stilene og fargene som du kjenner (litt vel) godt, og alltid ser deg selv i.

Det er bare ikke så lett å begi seg ut i noe nytt, og du er ikke den eneste som føler deg tom for inspirasjon etter å ha sett inn i den samme garderoben morgen etter morgen. Innovasjon kan være ganske så krevende (spesielt på en trøtt og tidlig morgen), og derfor har vi samlet noen forslag til fargekombinasjoner som kan være med på å vekke kreativiteten. På denne måten kan du bruke og mikse varene dine på helt nye måter.

Oransje & Grønn

Lilla & Gul

Blå & Rød