© Amalie Moosgaard

Disse Instagram-profilene hjelper deg ut av enhver kleskrise

Klassisk strikk, blå jeans, blazere, hvite skjorter og sorte dressbukser. Er du fan av den klassiske, tidløse og minimalistiske stilen? Da kan disse tre Instagram-profilene redde deg fra din neste kleskrise.

De fleste kan nok kjenne seg igjen i å ha et skap som er stappfullt av klær, men likevel føle at man ikke har noe å ha på seg. Med andre ord en kleskrise.

Men hva eller hvem – tyr du til når du blir rammet av kleskrisen?

La deg inspirere av disse tre Instagram-profilene, hvor kvinnene bak mestrer en klassisk, tidløs og sikker stil som passer til både hverdag og fest.

Med få stilsikre plagg som en blazer, jeans, dressbukser og skjorte, beviser disse kvinnene at klassiske plagg passer til alle begivenheter. Det beste av alt er at du kanskje allerede eier flere av de klassiske plaggene, som er noen av de gjennomgående plaggene hos it-profilene.

Under kan du få et innblikk i stilen hos de tre kvinnene som alle mestrer den klassiske stilen til punkt og prikke.

Brittany Bathgate har sin egen tolkning av den tidløse stilen, hvor hun gjerne blander den med sesongens trender. Bathgates er stor fan av rene linjer og klassisk snitt med en sporty vri. En ekstra fordel er at hun ofte forteller på sin profil hvilke merker klærne hennes er fra, slik at du lett kan la deg inspirere.

Modellen Amalie Moosgaard sverger til trenchcoats og klassiske blå jeans året rundt. Stilen hennes er fin og klassisk med en feminin vri - i tillegg vet hun akkurat hvordan man styler en klassisk T-skjorte og jeans til alle anledninger.

Monica de La Villardières er også verdt å følge hvis du er tilhenger av stilsikre og tidløse outfits. Hennes stil er klassisk med en kul fransk vri. Stilen hennes er også lett å avkode og hun er derfor en god inspirasjonskilde når kleskrisen banker på.