teaser
© Anna Stokland

Disse øreringene har kjendisene lagt sin elsk på

Chunky øredobber har lenge vært et populært statement-tilbehør, og dråpeøreringene fra Bottega Veneta er intet unntak. En rekke kjendiser har blitt spottet ikledd øredobbene denne sesongen, men du behøver ikke blakke deg for å oppnå looken. Vi har funnet noen rimeligere alternativer til deg her.

De chunky øredobbene fra Bottega Veneta er designet i en organisk form som minner om en dråpe, og de finnes i både gull og sølv. Øredobbene er superflotte nettop fordi den er passe iøynefallende, og fordi den har et klassisk og tidløst look, som nok også er grunnen til at den har blitt så populær. Kendall Jenner, Rosie Huntington-Whiteley, Kylie Jenner og Dua Lipa er bare en håndfull av kjendisene som har blitt sett med de elegante øredobbene den siste tiden.

Hvis du ønsker å få tak i et par dråpeøreringer ala Bottega Veneta, så har vi gode nyheter til deg: det kan enkelt gjøres for en billigere pris. Selv om hypen akkurat nå går til Bottega Veneta, er det også mange andre merker som har laget minst like fine øredobber med den samme organiske dråpeformen, og vi har samlet 12 alternativer her.