Disse skoene selger mer enn noen andre!

Disse superhotte pumpsene ble introdusert på catwalken for første gang i 2010, og fortsatt har de ikke mistet sin sjarm!

Nude eller rosa, regnbue eller leopard, skinn eller patent, høyhælte eller flate - Valentino Rockstuds topper listene over de mest solgte skoene verden over. Pumpsene har fått en særegen plass i skohylla til de fleste jenter etter at de traff catwalken i 2010, og merkets ikoniske utseende er ettertraktet blant bloggere, redaktører og de høyest profilerte fashionistaene. Til tross skoenes skrikende detaljer, fortsetter salget å øke og viser ingen tegn til avtagende populæritet.

Tidligere denne uken fremla Style.com en rapport hvor man kunne se at salg av sko fra Valentino har doblet siden Rockstud de ble introdusert for fem år siden. Omsetningen i 2014 var opp imot 36 prosent over budsjett - hvorav tilbehør sto bak halvparten av økningen.

Merkets kreative direktør, Maria Grazia Chiuri, kommenterer dette i et intervju:

– Vi designer aldri noe kun for en sesong. Vi ønsker å snakke et språk som handler om stil, og forblir tidløst. Vår inspirasjon er å skape noe du vil ha med deg resten av livet. Og til det sier vi, rock on!