Disse støvlene er in igjen

Se hvilket fottøy Alexa Chung (og alle andre) hadde valgt til festivalantrekket på Glastonbury!

© Getty Images
1 / 6

Selv om sola skinte, hadde den ene kjendisen etter den andre på seg Hunter gummistøvler, for å beskytte seg mot Glastonbury-festivalens legendariske gjørme. Alexa Chung kombinerte støvlene med en kremhvit, skimrende minikjole med høy hals, og denimjakke.

© Hunter
2 / 6

Poppy Delevingne var festivalens best kledte i sort, rufsete poncho med frynser og sorte Hunterstøvler. Her er hun i shorts og cropped rocke-T-skjorte, også med frynser.

© Getty Images
3 / 6

Den militære kjeledressen er kneppet opp for å vise et glimt av blondeundertøy og langekjeder. Perfekt workwear-styling fra Daisy Lowe!

© Getty Images
4 / 6

Skuespillerinnen Josephine De La Baume i støvler fra Hunter, veske fra Coach, og en helt rå skinnjakke.

© Getty Images
5 / 6

Modellen Cressida Bonas gikk for en leken festivalstil med et sett med fargerikt print, og Hunterstøvler fulle av gjørme.

© Hunter
6 / 6

Suki Waterhouse og Stella McCartney i matchende gummistøvler. Sannsynligvis viser de fram sine personlige nametags på fronten av støvlene. For en grunn til all denne hypen kan jo være at Hunter sendte et par støvler til alle kjendiser som skulle på Glastonbury. I stedet for den klassiske røde logoen på skaftet, bar de kjendisenes navn.