En bil man blir glad i

Fem fordeler med Hyundai KONA electric.

Emilie Tømmerberg har den siste tiden utforsket og testet den nye bilen sin, Hyundai KONA electric. Med kult design, praktiske elbil-fordeler og smarte funksjoner har bilen blitt en favoritt hos bloggeren og en fast følgesvenn i hverdagen. Her kommer fem gode grunner til hvorfor.

Lekkert design

Designet til Hyundai KONA electric er preget av kraftfulle linjer og former, og SUV-designet gjør at den ser mer robust ut. Det gjør også at man sitter høyt og har god oversikt. Bilen kommer i syv lekre lakkfarger, og innvendig er designet i klassisk sort.

Smarte sikkerhetsfunksjoner

Emilie er opptatt av å kjøre en trygg bil, og Hyundai setter sikkerhet høyt. Hyundai KONA electric har blant annet automatisk nødbremsassistent med fotgjengervarsel, blindsonevarsel, ryggeradar og aktiv filskifteassistent. Sistnevnte er for å holde en god plassering i feltet, og i tillegg sier bilen fra om du svinger eller skifter til uten å blinke. Ganske smart bil!

Bra for deg – bra for miljøet

Skal man først kjøre bil og samtidig tenke på miljøet er elbil et soleklart valg. I tillegg til å skåne miljøet får også elbilister en rekke fordeler i hverdagen som kjøring i kollektivfelt, ingen bompengeavgift og gratis parkering noen steder. Litt mindre utgifter og litt bedre miljøsamvittighet er jo ikke å forakte. Bergenseren Emilie er hvert fall fornøyd med å skåne miljøet i hjembyen:

– Nå som det blir kaldere så er faktisk Bergen en by med veldig dårlig luft. All forurensning og støvpartikler legger seg som et lokk over hele byen. Det er mye bedre for luftkvaliteten i nærmiljøet samt det store bildet å kjøre elbil, skriver hun på bloggen sin.

Komfortabel kjøring

En lang roadtrip blir best dersom bilen er komfortabel å kjøre – og det gjelder både sommer og vinter. Hyundai KONA electric har ventilerte skinnseter med kjøleeffekt, noe som passer ypperlig på varme sommerdager. Om vinteren er det bare å skru på rattvarmen for å tine opp iskalde fingre.

Egen ladeplate til mobil

Emilies favorittfunksjon! I dashbordet er det en egen plass til smarttelefonen som fungerer som en trådløs lader.

– Jeg har gjort det til en vane å legge mobilen min der og så lader den hver gang jeg kjører. Jeg er så og si aldri tom for strøm takket være denne funksjonen, skriver Emilie.

Skal du kjøpe ny bil? Hyundai KONA electric kombinerer to av de heteste trendene i Europa – miljøvennlig kjøring med SUV-utseende!

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Hyundai.