En gave med mening

byBiehl designer vakre og sofistikerte smykker, og er et av få smykkemerker i verden som produserer med kun resirkulerte materialer.

Det er mye fint du kan gi i julegave, men få ting kan måle seg med et vakkert og personlig smykke. byBiehl er et dansk smykkemerke som designer sofistikerte, feminine og tidløse smykker i 100 % resirkulert sølv og gull. En gave med mening og grønne verdier.

Lekne Pebbles

byBiehl sin Pebbles-kolleksjon kombinerer store og små Pebbles, noen matte og andre blanke, noen i farger og andre mer minimalistiske. Like på avstand, men likevel unike, akkurat som oss. Smykkene i sølv har 14K forgylt sølv og zirkonia stener, mens smykkene i gull har fargede stener. Lekne smykker som passer like godt til hverdag som til fest.

Perler av visdom

Perler symboliserer visdom, og byBiehl sin Coco-serie er derfor inspirert av den modne og sofistikerte kvinnen. Elegante smykker, tilgjengelig i både sterlingsølv og 14K gullforgylt sterlingsølv. Dette er klassikere du kan bruke år etter år.

“Jeg elsker å designe smykker som betyr noe for kvinnene som skal bære dem, og som får henne til å føle seg vakker og feminin”, Charlotte Biehl.

Et smykke for planeten

Planeten vår trenger mer enn vakre tanker, den trenger handling og bevissthet. Derfor produseres alle byBiehl smykker av 100 % resirkulerte materialer. I tillegg planer byBiehl et mangrove-tre for hvert solgte Jungle Ivy smykke. Disse smykke er inspirert av regnskogens lianer og er en vakker gave, både til deg og en du er glad i.

Bestill smykker til deg selv eller noen du er glad i.