Én god sko - tre stiler

Sjekk ut vårens fresheste sko! Komfort er det nye sort.

Endelig vår og tid for freshe og fine sko! Dessverre er ikke alltid fresht synonymt med praktisk og behagelig - men det har ECCO gjort noe med.

Hvordan ser en sko som passer til morgen og kveld, lett løping i siste liten, og som i tillegg tåler et uventet regnskyll ut?

ECCO lanserer nå ECCO COOL 2.0, en sko som skal passe til alt. ECCO er kjent for å ta ansvar på kvalitetsfronten og bruke materialer som både puster, tåler vann og sitter komfortabelt på foten hele dagen. Du kjenner det kanskje igjen fra da moren din insisterte på ECCO-sko med Gore-tex da du var liten? Vel, mødre har av og til rett.

Er du mye på farten gjør du føttene dine en stor tjeneste med å velge en sko som sitter godt på foten og ikke er for smal. Har du problemer med føttene er det ekstra viktig at skoene har en god såle og at foten får noen ekstra centimeter avstand fra bakken, spesielt hvis du farter mye rundt på asfalt. Heldigvis trenger ikke gode såler se ut som helsesko, komfort is the new black!

Sporty på farten

Komfort først: Silje Økland er sporty fra topp til tå. Foto: Gina CK (www.ginack.com)

En sporty stil har vært i motebildet en stund allerede, og det ser ikke ut til å forsvinne med det første. Når dagene blir lange med ulike ærender over hele byen er det ekstra deilig å kle og sko seg komfortabelt og behagelig. Silje Økland er mye på farten og styler skoen til et behagelig og fint sett med matchende genser og skjørt.

Rocka og avslappet

Trendy føtter: Anniken “Annijor” Jørgensen ser som alltid kul ut med et rocka antrekk. Foto: Gina CK (www.ginack.com)

Kule sko passer til det meste og denne typen joggesko passer like bra til et trendy, rocka antrekk. ECCO COOL 2.0 kommer i både blå og rosa, og litt farger vil enkelt freshe opp et ellers litt kjedelig og ordinært antrekksvalg. Annijor er ikke akkurat kjent for kjedelige antrekk og skoene ser fantastiske ut til hennes avslappede stil og litt løse bukser.

Profesjonell i alle settinger

Kul og klassisk: Eirin Kristiansen fresher opp et sort antrekk med rosa sko. Foto: Gina CK (www.ginack.com)

For et lekent “touch” passer skoene perfekt til et litt mer formelt jobbantrekk. Er du glad i klassiske plagg i enkle farger og snitt, setter ECCO COOL 2.0 en fin prikk over i-en. I tillegg er de hundre ganger mer behagelige enn høyhælte jobbsko.

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Bonnier Creative Studio