victoria beckham stiltips copycat budsjett mote
© Getty Images og produsentene

Få stilen til Victoria Beckham på budsjett

Nå kan du kle deg som designeren fra topp til tå.

Er det en dame som ser like posh og stilfull ut uansett form, farge og værmelding, så er det Victoria Beckham. Den siste tiden er hun blitt hyllet for antrekkene sine gatelangs i storbyer som både Paris og New York. Ikke nok med at moteukene er i full sving, Victoria har også vist sin kommende kolleksjon under New York Fashion Week - og ble sett i ett av catwalk-antrekkene sine minutter etter visningen. Det er vanskelig å si hvem som kledde antrekket best, modellen eller designeren selv, men det er sjelden man pirker på stilen til Victoria.

Fikk du med deg: Denne jakken er tilbake!

Stilen hennes har ikke alltid vært slik vi kjenner den i dag. For bare et tiår siden var det pupper, lår og self-tan som beskrev den tidligere Spice Girls-jenta. I dag beskrives hun som mer voksen, selvsikker og tidløs, og regnes som en av verdens mest populære stilikoner, ikke uten grunn. Garderoben hennes består av baseplagg i gode kvaliteter og tidløse farger, flotte luksusvesker og høye hæler. Stilen er heldigvis lett å kopiere, selv uten Victorias bankkonto.

Genser fra Kashmina kr 2299 // Sko fra Din Sko kr 399 // Bukse fra H&M kr 399 // Veske fra Adax kr 1199

© Getty Images og produsentene

Investerer du i en klassisk skjorte i hvitt eller blått, og en kåpe i en dus palett, er det lett å mikse plaggene med de andre fargene i skapet ditt. Victoria har forelsket seg i fargekombinasjonen blått og oransje, og er ofte å se i fargene, men på ulike plagg.

Solbriller fra Ganni kr 1699 // Skjorte fra H&Mkr 249 // Skjerf fra FWSS kr 1000 // Kåpe fra Zara kr 799

Sett denne? Trendfargene du ikke kommer utenom denne sesongen

© Getty Images og produsentene

Vi er enige med Victoria, rosa er og blir favoritten. Måten hun kombinerer de ulike tonene på ser fantastisk og innbydende ut. Vesken i skinn bryter med det ellers så søte antrekket, noe som gir en fin kontrast.

Skjørt fra H&M kr 299 // Skjorte fra Zara kr 199 // Sko fra Bianco kr 1199 // Veske fra Sandro ca kr 3000 // Solbriller fra Marimekko kr 1550

Fikk du med deg denne: Mango designer en miljøvennlig kolleksjon

© Getty Images og produsentene

Hvem skulle vel ikke likt å ta en titt på solbrillesamlingen til Victoria Beckham? Uansett tid på døgnet, er hun alltid iført et par mørke og store briller. Kanskje gjør hun det for å skjule hvor hun ser, eller så er hun nok bare lei paparazzi-blitsen. Brillene er blitt en del av stilen hennes, noe som ikke ser ut til å forsvinne med det første. Skal du kopiere designeren, må du gå for et par som dekker store deler av ansiktet - og som holder i flere sesonger.

Solbriller fra Weekday kr 350 // Veske fra Ganni kr 3499 // Genser fra HOPE kr 1695 // Sko fra Ganni kr 2399

Fikk du med deg: Dette er sminketrendene som gjelder nå

© Getty Images og produsentene

Tilbakelent, hverdagslig og minimalistisk er stilen vi ønsker oss nå. En dressbukse og en enkel genser kan gjøre underverker, bare det styles på riktig måte. Antrekket ser en smule mer eksklusivt ut om man kan sprite opp med en lys veske i fin skinnkvalitet.

Bukse fra Zara kr 199 // Genser fra Lindex kr 149 // Belte fra Cubus kr 199 // Solbriller fra Tommy Hilfiger kr 1380 // Veske fra By Malene Birger kr 4499

© Getty Images og produsentene

Igjen leker designeren med sterke fargepaletter som man egentlig ikke skulle tro fungerte sammen. Rødt og blått sitter som hånd i hanske - i alle fall om man heter Victoria Beckham. Designeren er ikke kjent for å pynte seg med smykker, men på dette antrekket bruker hun en stilren tommelring, noe som gjør antrekket hakket mer edgy.

Kjole fra FWSS ca kr 2000 // Ringer fra Pernille Corydon fra kr 300 // Skjorte fra H&M kr 249 // Krølltang fra ghd kr 1749