Fargene vi skal kle oss i til høsten

Noen farger markerte seg mer enn andre på catwalken, og blått var helt klart en av dem. Rydd plass i skapet til høstens fargepalett.

ELEKTRISK BLÅ © Gorunway.com
1 / 5

ELEKTRISK BLÅ

Den er knallfarget og intens - den elektriske blåfargen som poppet blant toner av svart, grått og hvitt på catwalken. Se etter nyanser av kobolt, safir og ultramarin for det mest iøynefallende resultatet når du skal fornye garderoben for høsten. Ettersom fargen er såpass leken kan det være greit å ha i bakhodet at tekstilene du velger bør ha et luksuriøst preg over seg.

I GRÅSONEN © Gorunway.com
2 / 5

I GRÅSONEN

50 Shades of Grey er tilbake. Ikke trilogien, for den har vi for lengst lagt vekk - denne gangen holder vi oss til fargen selv. Velg mellom nyanser av grått fra den helt lyse og friske, til den koksgrå, dystre og intense varianten. Konsentrasjonen av blått, grønt eller brunt bestemmer hvordan fargen vil stå til din hudtone.

FLAMMENDE RØD © Gorunway.com
3 / 5

FLAMMENDE RØD

Du vil ikke klare å gå usett hen i denne fargen, men det er uansett ikke hensikten. Flammerødt er høstens store, nye fargenyanse. Bruk den fra topp til tå eller i kombinasjon med svart for det mest klassiske resultatet. Sett fargen i fokus ved å sette den opp mot kontrastfargen blått, eller bruk den med dyp burgunder for et diskret ton-i-ton-resultat.

MIDNATTBLÅ © Gorunway.com
4 / 5

MIDNATTBLÅ

Den mørkeste nyansen av blått har tatt over for den klassiske svarte fargen. Forskjellen er det eksklusive preget den dype, konsentrerte blåfargen gir. Den ser svart ut på avstand, men når lyset skinner på stoffet ser du den luksuriøse midnattblå fargen fremtre. Bruk gjerne de to fargene sammen, svart og midnattblå, for en subtil og interessant fargekombinasjon. Husk at blanke, glatte materialer som skinn og silke vil bringe frem fargetonen mens lyset vil drukne mer i matt ull og bomull og derfor duse ned intensiteten i fargen.

BABYBLÅ © Gorunway.com
5 / 5

BABYBLÅ

Fargen var over alt på catwalken, på alt fra pepitarutete, ladylike drakter hos Prada til voluminøse skinnbukser hos Chloé. Den babyblå nyansen er sart og feminin, men designerne har overbevist oss om at den har et bruksområde langt utenfor barnerommets fire vegger. Gå for skarpe snitt og tilbehør med kant, så har du med ett ristet av babystempelet for godt.

Mer om Mote? Motta Costumes nyhetsbrev